20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'YA GELMİŞTİ ŞİMDİ İSE TUTUKLANDI

ISPARTA'YA DA GELMİŞTİ ŞİMDİ İSE TUTUKLANDI

Isparta

Komedyen Atalay Demirci, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının,Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine yönelik başlattığı soruşturma kapsamında tutuklandı.

 

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Demirci, emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesine getirildi.Savcılık sorgusunun ardından, "terör örgütüne üye olma" suçundan tutuklanmasıyla Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Demirci,tutuklandı.

 

 

 

Demirci'nin, sosyal medya hesabından, FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür ve basketbolcu Enes Kanter'le yazışmaları ortaya çıkmıştı.  Atalay Demirci ifadesinde, Kanter, Şükür ile yazıştığını, bu kişilerle ara sıra görüştüğünü söyledi.

 

Fetullah Gülen ile tanıştığını da kabul eden Demirci,"Tanıdığım abiler, Fetullah Gülen ile tanıştığımda bana 'Sen özel bir insansın, hoca efendi seni sevmiş, yoksa görüşemezdin' dediler" diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

32

07 Ağustos 2016 Pazar 12:38

İnsanlar en cok birbirini kavgada tanır, belediye başkanı son cıkışıyla 1400 fetö cü daha var ıspartada dedi. Şimdi bunları gidip emniyette acıklasın. Kim bunlar başkanım, konuştum bitti demekle olmaz bekliyoruz bu 1400 fetö cünün ismini

Baki yeşil

07 Ağustos 2016 Pazar 05:03

Hepsinin ortak özelliği yavşak ve korkak olmaları akıl hocaları israil olunca tam yahudileri benzemişler ortayaçıkıp mertçe duran varmı şu general tiplerine bordo bereli tiplere birde onları esir alan özel harekatçılara bakın olayı çözersiniz bu sünepe kılıklı Yahudi dönmesi münafıklar la yola çıkan ABD de tam salakmış.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR