19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'YA BAKAN YAKIŞIR!

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 7 Haziran seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını profesyonelce yürütüyor. Barida Otel'de özel olarak hazırlanan modaratör eşliğinde hazırlanan programlar ile seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Isparta

Milletvekili Bilgiç, 7 Haziran seçimleri öncesinde tekrar 1.sıra aday o alarak partisine destek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, muhtarlar, dernek temsilcileri ile her gün bir araya gelen Milletvekili Bilgiç, AK Parti iktidarının hizmetlerini ve hedeflerini anlatıyor.  

Yine Barida Otel'de düzenlenen ve Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Köy ve Kasaba Belediye Başkanları, Muhtarların katıldığı programda Milletvekili Bilgiç, hizmetleri ve yeni projeleri anlattı.  

BAŞBAKANA BAKAN ÇAĞRISI

Milletvekili Bilgiç, programda Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve köy muhtarların sorunlarını tek tek dinleyip not alırken, çözümü noktasında ise görüş alışverişinde bulundu. Muhtarlar ise, Milletvekili Bilgiç'e seslenerek; "Yıllardır Isparta'dan bakan çıkmıyor. Bizde artıkIsparta'da bakan görmek istiyoruz. Hep AK Parti'ye desteğimizi veriyoruz.Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu'na ise çağırı da bulunuyoruz. MilletvekilimizSüreyya Sadi Bilgiç'i, yeni dönemde bakan olarak görmek istiyoruz"dediler.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ISPARTA

20 Mayıs 2015 Çarşamba 12:11

ISPARTA BAKANLIK BEKLİYOR KEŞKE YAPILSA BEN SORUYORUMKONYA'DA BAŞBAKAN VARKEN ANTALYA İLİNDE BAKAN VARKEN A.KARAHİSARDA BAKAN VARKEN DENİZLİDE BAKAN VARKEN İZMİRDE BAKAN VARKEN ISPARTA ZOR BE KARDEŞİM ZOR BAKANLIK ALMAK

vatandas

20 Mayıs 2015 Çarşamba 10:20

GÖREVE TALIP OLUNMAZ ; GÖREV LIYAKAT EHLINE TEVDI EDILIR!

Ak Ispartalı

19 Mayıs 2015 Salı 22:33

Isparta bakanlık alabilmesi için 4 vekil Akpartili olması lazım. o zamanbakan çıkar ıspartadan. sayın vekilimede bakanlık çok yakışır

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR