27 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'NIN DAMADI ŞEHİT OLDU

GELENDOST ŞEHİT ATEŞİ

Isparta

"Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde güvenlik güçlerinin PKK'lıları etkisiz hale getirmek için düzenlediği operasyonda PKK'lıların Kannas tüfekle açtığı ateşte özel harekat polis memuru Necmi Çakır ağır yaralandı. Helikopterle Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilen Çakır, yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu."

Trabzonlu olan Şehidimiz Necmi Çakır Gelendost  Bağıllı köyünden OSMAN ERYILMAZ'IN DAMADIYDI 

Şehidimize Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

ŞEHİT POLİSİN ANNESİNE VASİYETİ YÜREKLERİ DAĞLADI

Şehit polis memuru Necmi Çakır’ın (40) acı haberi Trabzon’un Of ilçensin Sıraağaç mahallesinde yaşayan anne ve babasına yaylada bulundukl arı sırada verilirken, Of Kaymakamı Eren Arslan ve Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalıoğlu yayla dönüşünde evlerine gelen baba Fahri ve anne Nuriye Çakır’atazi yelerde bulundu. Evli ve bir kız çocuğu babası olan şehidin bir süre Cumhur başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde koruma ekibinde de yer aldığı öğrenildi.

 Baba Fahri Çakır,evlerinin önünde taziyeleri kabul ederken “Takdiri ilahi 5 tane evladım olsa buvatana feda olsun” derken, anne Nuriye Çakır ise oğlunun telefonda kendisinden söz aldığını “Eğer şehit olursam sakın ağlamayın. Devletimizin aleyhine sakın konuşmayın” vasiyetinde bulunduğunu ağıt yakarak anlattı. Anne Nuriye Çakır“Bizden söz aldın, bu sözü nasıl tutayım, nasıl ağlamayayım. Devletimiz, vatanımız sağolsun” diyerek gözyaşı döktü.

 

Şehit polisin cenazesinin bugün akşam saatlerinde askeri uçakla Diyarbakır’dan Trabzon’a getirilmesi beklenirken, cenazesi yarın OfMerkez Çarşıbaşı Büyük Camisi’nde kılınacak.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR