29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA'NIN ACI KAYBI

ISPARTA'NIN ACI KAYBI

Isparta

Ankara- Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren ile Marşandiz İstasyonu'nda yol kontrolü yapan kılavuz tren ile çarpışması sonucunda 9 kişi yaşamını yitirdi. Kazada yaşamını yitirenlerden Ispartalı Kübra Yılmaz ailesi ile birlikte Ankara’da yaşıyordu. Sütçüler ilçesi Çandır Köyü nüfusuna kayıtlı olan Erkan Yılmaz’ın kız Kübra Yılmaz, Ankara’dan Konya’ya çalışmak için gidiyordu. O feci kazada yaşamını yitirdi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Kazada yaşamını yitiren Kübra Yılmaz, 14 Aralık 2018 Cuma günü ikindi namazına müteakip Ankara Karşıyaka Mezarlığı Camiinde kılınacak cenaze namazının ardında toprağa verilecek.

MESLEKTAŞLARINDA TAZİYE MESAJI

Biyomedikal Mühendisleri Derneği ise yaşamını yitiren meslektaşları için taziye mesajı yayınladı.

Mesajda; ‘Değerli meslektaşımız Kübra Yılmaz bugün Ankara'da yaşanan elim tren kazasında hayatını kaybetmiştir. Biyomed - Biyomedikal Mühendisleri Derneği Yönetim Kurulu olarak değerli meslektaşımıza Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz’ denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hakan bobur

15 Aralık 2018 Cumartesi 01:43

allah rahmet eylesin

Viçdan

14 Aralık 2018 Cuma 23:59

Her Kaza Belanın Arkasından Kırışeleşmiş Aynısözler Ölenlere ALLAH'tan Rahmet Geride Kalanlara Sabır Yaralılara Açıl Şifa Diye Geçiştiriliyoruz. Peki Bu Gün'e Kadar Olup Biten Elim Açılardan Hiç mi? Bir Yetkilinin Sorumluluğu Değilmi? Viçdaları Rahatmı? Bel ki, Bu Dünyada Ki, Hukuğa Hesap Vermekden Kurtulurlar Ama ALLAH'A Nasıl Hesap Verecekler.? Tabi ki, İnsanlar Ancak Kandı Kafaları Duvara Toslayınca Uyanıyorlar Ama O Zamanda Sel Köprüyü Bölüyor, bu Yüzden 81'Milyon Olarak Aklımızı Başımız

Sabır

14 Aralık 2018 Cuma 12:51

Sorumlu olup da orda hala makamında oturanların da allah belasını versin...

Tevfik Fikret AKAR

14 Aralık 2018 Cuma 07:14

Allah rahmet eylesin,mekanı Cennet olsun. Geride kalanlara da Allah ecir sabır versin.Babası Erkan ve amcası Erol YILMAZ beye başsağlığı diliyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR