19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'MIZ İÇİN ŞİMDİDEN HAYIRLISI OLSUN

ISPARTA'MIZ İÇİN ŞİMDİDEN HAYIRLISI OLSUN

Isparta

İl Genel Meclisi Kasım ayın ilk toplantısı İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda İl Genel Meclis BaşkanIığında  Başkan Ali bolat ile gerçekleşti Isparta İl Genel Meclisinin Kasım ayı toplantı gündeminde bulunan İl Özel İdaresi 2018 Yılı Bütçe Tasarısının görüşülmesine başlanıyor.2017 bütçesi  90 milyon lira olan  Özel İdare'nin bu yılki bütçesinin 102 milyon lira olması öngörülüyor 

            Isparta İl Genel Meclisinin Kasım ayı toplantı gündeminde bulunan İl Özel İdaresi 2018 Yılı Bütçe Tasarısının görüşülmesine başlanıyor . 20 gün sürecek bütçe maratonunda İl Özel İdaresinin 2018 yılı tahmini bütçesi belirlenecek. Bütçe görüşmelerinin kurumların yapacağı sunumlarla birlikte yaklaşık 20 gün sürecek. Geçen yıl  2017 İl Özel İdare bütçesi 90 milyon lira olarak belirlenirken, gelecek yılın bütçesinin 102 milyon lira olması öngörülüyor. Bütçe de en fazla pay eğitime ayrılacak. Yüzde 20'lik dilimle özellikle anaokul ve ilkokul binalarının yapımı planlanıyor.
SICAK ASFALT VE ENERJİ YATIRIMLARI       
            Öte yandan bütçeye ek olarak merkezi bütçeden aktarılacak ek ödenekler de bu yılki bütçenin 250 milyon TL'nin üzerinde gerçeklemesi bekleniyor.Merkezi hükümetin genel idareden aktaracağı ek ödenekler ile 2018 yılında 250 milyon TL’nin üstünde ödeneğin Özel İdare aracılığıyla Isparta’ya  aktarılması bekleniyor.  Bu ödeneklerde, özellikle köy yollarının sıcak asfalt kaplanması ve güneş enerjisi panel yatırımlarının bitirilmesi hedefleniyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

wy

02 Kasım 2017 Perşembe 11:26

sav üst geçdi sayın başkan

İlker ibrahim KÖSE

02 Kasım 2017 Perşembe 10:29

Sayin Başkanım Ispartamizin kanayan yarasi Su Kolçelik. Kavşağını da yaritimlarınız. içine dahil edebilir misiz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR