28 Mart 2024 Perşembe

ISPARTA'LI FETÖ'CÜ TERÖRİSTİ İHBAR EDENE BÜYÜK ÖDÜL..

ISPARTA'LI FETÖ'CÜ TERÖRİSTİ İHBAR EDENE BÜYÜK ÖDÜL..

Isparta

İçişleri Bakanlığı'nın arananlar listesinde bir Isparta'lı var!! İçişleri Bakanlığı, 'aranan teröristler' listesini yeniledi. Yeni listeyegöre kırmızı kodla aranan 1943 Isparta doğumlu, Mehmet Erdoğan TÜZÜN bulunuyor.İçişleri Bakanlığı, 'aranan teröristler' listesini yeniledi. Fetullahçı Terör Örgütünün en yüksek karar mercii olan Tayin ve İstişare Heyetinde yer alan Mehmet Erdoğan TÜZÜN ve diğer kırmızı kodla aranan teröristler için toplam 51milyon lira ödül konuldu. 

MEHMET ERDOĞAN TÜZÜN: Örgütün en yüksek karar merciiolan Tayin ve İstişare Heyetinde yer aldı. TÜZÜN 1.10.2015'te yurtdışına kaçtı. Ödül yönetmeliği kapsamında 'terorarananlar.pol.tr' internet sitesinde isimleri kırmızı listede bulunan ve başlarına 4'er milyon lira ödül konulan çok sayıda terör örgütü üyesi bulunuyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yaman

21 Nisan 2017 Cuma 12:17

Isparta Esnafının birbiriyle himmet yarıştıran zenginleri, önce Mısıra ordan Amerikaya kaçan peynirci, kilo kilo altınla kaçan Sarraflar, Halen görevde olup basamakları FETÖ sayesinde hızlı çıkıp şimdi kafasına göre açığa alıp ihraç eden SDÜ lü Üst düzey akademisyenler.... hal böyleyken Isparta daha çok zikredilir.

Yiğit Okutucu

20 Nisan 2017 Perşembe 19:21

SDÜ de çok var diyen....... gözün SDÜ de anlaşılan

1453

20 Nisan 2017 Perşembe 15:52

SDÜ'de onlardan çok var.

Kürşat Kurt

20 Nisan 2017 Perşembe 13:26

Ne para varmış be yeye bitmedi şimdi de dağıt babam dağıt yalan yere

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR