29 Mart 2024 Cuma

Isparta'dan neden kaçtın!

AK Parti Milletvekili Recep Özel, CHP Milletvekili Ali Haydar Öner’in, Isparta’dan kaçtığını söyledi. Milletvekili Özel; “Niye Isparta'dan kaçtınız? Yüzünüz yok. 4 yıl boyunca bir kere uğramadınız. CHP içerisinde bile sevilmiyorsunuz. Ispartalı sizi istemiyordu artık ve siz de gerekeni yaptınız, Isparta'yı terk edip gittiniz" dedi

Isparta

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, TBMM’de gündemdışıkonuşmasında, Isparta'nın sorunlarına değindi. "Türkiye'nin gülbahçesi" Isparta'nın iktidarın olumsuz yaklaşım ve kötü uygulamalarınamaruz kaldığını söyleyen Öner, kendisine laf atan Ak Parti milletvekillerine,"buraya gelip cevap verme cesareti gösteremediniz, cevap vermeyedeğmezsin" diyerek tepkisini verdi. "Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ınIsparta'ya en çok hizmet veren 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e husumetiyüzünden kent mağdur edilmektedir" diyen Öner, kentte en yüksek işsizliğinyaşandığını ve teşviklerden yararlanamadığını savundu. Öner, "Gururduyduğumuz Süleyman Demirel ve askeriye olmasa halimiz haraptır. Esnaf, günükurtaramadan kepenkleri kapatıyor" dedi. AK Parti Grup Başkanvekili NaciBostancı, sataşma gerekçesiyle söz alarak, "Sayın eski genel başkanımız,şimdiki Cumhurbaşkanımız Erdoğan'n herhangi bir kişiye husumet duyması ve onunüzerinden bir kenti cezalandırılması akıllara seza bir değerlendirmedir.Demirel'i daha geçenlerde ziyaret etti. Husumet duygusuyla davranan biriolsaydı, kendisini ziyaret etmezdi. Hakikati meydanlar söyler" dedi. Öner,sataşma gerekçesiyle söz alarak, "Sayın Erdoğan, 9. CumhurbaşkanımızSüleyman Demirel'i bir ara büyümüş kuzuya benzetti. Ayrıca Isparta meydanındautanmadan millete yuhalattı.

 

Erdoğan'n başka şeylerini de biliyorum" ifadesinikullanırken, kendisine söz söyleyen AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin'e"tuzu kokutan adamsın" cevabını verdi. AK Parti Isparta MilletvekiliRecep Özel, Öner'in kendisine sataştığı gerekçesiyle yaptığı konuşmada,Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kimseye husumeti olmadığını söyledi Özel,"Meydanda Süleyman Demirel'i değil, o vatandaş sizi, CHP zihniyetiniyuhaladı. Isparta'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir sorunu yok. 7 Haziran'dagöreceğiz, keşke orada aday olsaydınız sizinle meydanlarda hesaplaşma imkanıbulabilseydik, bize bu imkanı vermediniz. Niye vermediniz Ali Haydar Öner, niyeIsparta'dan kaçtınız? Yüzünüz yok. 4 yıl boyunca bir kere uğramadınız. CHPiçerisinde bile sevilmiyorsunuz. Ispartalı sizi istemiyordu artık ve siz degerekeni yaptınız, Isparta'yı terk edip gittiniz" dedi. Öner, yeniden sözalarak, "Isparta Cumhuriyet Meydanı'nda benim adım geçmedi, SüleymanDemirel'in adı geçti. Münkir olanları lanetliyorum" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

SECMEN

16 Mart 2015 Pazartesi 21:01

ERZURUMMLU BIR VATANDAS DIYORKI "MERKEBLE ZOR GITTIGIM KÖYÜME AKP OTOYOL YAPTI , KARADENIZIN HER YERINI OTOYOL YAPTI TABIKI AKP YI DESTEKLIYECEGIM ! " DIYOR COK HAKLI !!! PEKI BEN ISPARTALIYIM AKP ISPATAYA NE YAPTI BEN BUNDAN SONRA AKP´YE NICIN OY VEREYIM ????? BECERIKSIZLER KAVGAYLA GÜRÜLTÜYLE VEKIL MAASINA VE EMEKLILIGINE KONDUNUZ! HAKETTINIZMI BU ALDIGINIZ PARANIN KARSILIGINI ISPARTAYA HIC BIR HIZMET GETIREMEDINIZ ! VICDANINIZ RAHATMI? ACABA HAYIRINI GÖRECEKMISINIZ BUNU ZAMAN GÖSTERECEK!

sen ne ayaksın

16 Mart 2015 Pazartesi 20:10

selman

selman boyacı

16 Mart 2015 Pazartesi 18:25

sayı8n haydar öner özür size sayın demek bşile yanlış siz ıspartanın bundan sonra adını agzınıza alırken dikkat edın ıspartanın ekmegini yeyip canagına pislediniz. ıspartanın suyunu antalyaya peşkeş cektınız,devlet arabasıyla millet vekiiı calişması yaptınız hava kirliliği adı altında dogal gazcılara haksız kazanc sagladınız ben sizin daha neler yaptıgınızı cok iyi biliyorum ama sizinle fazla yazişmak zamanımı alır . sizde suç yok benim kabakcı hemşehrilerimde yani bizlerde süc sizin gibi birini adam sandık sen ıspatayı düşünme işine bak

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR