19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DAN AMBULANSLA ALANYA'YA GİTTİ

ISPARTA'DAN AMBULANSLA ALANYA'YA GİTTİ

Isparta

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası bacağından yaralanan ve Isparta'da bir hastanede tedavisi süren Hasan Arık (48), ambulansla ilçeye gelip Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) seçimlerinde oy kullandı.
ALESO'nun olağan genel kurulu Alanya Belediye Düğün Salonu'nda dün yapıldı. Seçimde mevcut Başkan Nuri Demir ile Harun Gökçe, Duran Şimşek ve eski başkan Ahmet Sert aday oldu. Adaylar üyelerden en fazla oyu almak için yarıştı.
Bir süre önce geçirdiği motosiklet kazası sonrası bacağından yaralanan ve Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi'nde tedaviye alınan Hasan Arık, seçimde oy kullanmak için özel ambulansla Alanya'ya geldi. Seçimin yapıldığı salonun önüne kadar ambulansla getirilen Hasan Arık, buradan da oy kullanacağı sandığa sedye üzerinde arkadaşlarının yardımıyla götürüldü. Oyunu kullanan Hasan Arık daha sonra tedavisi için ambulansla hastaneye doğru yola çıktı. Mevcut Başkan Nuri Demir başkan seçildi..

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet Gembay

16 Ocak 2018 Salı 17:21

koyun can derdinde, kasap et derdinde. çok mu önemliymiş esnaf odası seçimi. bir de ambulance tutmuş kendine özelinden. bunun nesi haber? biz niye yorum yazıyoruz ya? bazen ben de anlamıyorum bunları

Nevzat

15 Ocak 2018 Pazartesi 23:25

Özel ambulans ile gitmiş adam. Hemşehrilerim. Ekmek bulamıyorsan pasta ye.:))

danino

15 Ocak 2018 Pazartesi 14:08

demek ki herşeyin başı sağlık değilmiş.allah akıl fikir versin.haber ve bomba 32 türkiyenin değil dünyanın en kötü basını.

doğruların ordusu

15 Ocak 2018 Pazartesi 10:15

Yapılan habere bak ya. Çoğu trafik kazasın da ani krizlerde ambulans bulunmadığı için yada geciktiği için insanlar hayatını kaybediyo. Diğer tarafta ise rant için menfaat için keyfi ambulansla eğirdirden alanyaya oy kullanılmaya gidiyo. Sizlerde bunu vatandaşlık görevi diye bizlere lanse ediyorsunuz. Çok mu salağız biz

hasan basri

14 Ocak 2018 Pazar 23:23

bunun neresi insanlıkki çıkar gütmekten başka

Rant

14 Ocak 2018 Pazar 22:36

Başkanlıkta ne kadar büyük bir rant varki, böyle birşeye girişmişler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR