19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DAKİ O KAZADA 2 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

ISPARTA'DAKİ O KAZADA 2 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Isparta

ISPARTA'DA otomobil ile panelvan çarpıştı. Kazada 31 yaşındaki Makbule Topçu ile 83 yaşındaki Ali Akgün yaşamını yitirdi.

Kaza geçen 14 Mart günü Isparta-Burdur dağ yolunda bulunan Yakaören Köyü yolu üzerinde meydana geldi. Makbule Topçu yönetimindeki 07 NA 1809 plakalı otomobil ile sürücüsü öğrenilemeyen 15 NB 238 plakalı panelvan kafa karaya çarpıştı. Kazada 2'si ağır toplam 4 kişi yaralandı.

MAKBULE TOPÇU ARAÇTA SIKIŞTI

Kaza sonrası Makbule Topçu araçta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine ambulans, AFAD, itfaiye ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan sürücü Makbule Topçu sıkıştığı yerden kurtarılarak Isparta'da bir hastaneye sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 18 Mart günü yaşamını yitirdi.

Kazada diğer araçta bulunanlardan Ali Akgün ağır olmak üzere Emsal Akgün ve Ali İhsan Alagül'de yaralandı. Ali Akgün'de kaldırıldığı hastanede 16 Mart tarihinde yaşamını yitirdi.

BURDUR'DA OKULDA HİZMETLİYDİ

Kazada otomobil sürücüsü 31 yaşındaki Makbule Topçu'nun eşinin de yaklaşık 5 yıl önce hastalığa bağlı yaşamını yitirdiği öğrenildi. Burdur'da bir okulda hizmetli olarak çalışan Makbule Topçu'nun ölümü Burdur'a yasa boğdu. Topçu'nun ise 1 kızının olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hüseyin

30 Haziran 2020 Salı 09:55

Isparta trafiğinde gördüğüm en disiplinsiz pilaka 07 plânalardır.yolde aracımla giderken sağdan ve soldan iki araç aracımı sıkıştırarak aracımı sağdan ve soldan solladı pilakalarına baktım tabiki ikiside 07 Antalya plakalı araçlardı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR