23 Nisan 2024 Salı

Isparta'daki İhalede Yolsuzluk İddiası

Isparta'daki İhalede Yolsuzluk İddiası

Isparta

Isparta'da, "İhaleye fesat karıştırıldığı"iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin 8 personelinin ifadesine başvuruldu.

 

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Hastane Bilgi Yönetim Sistemi otomasyon ihalesi ile ilgili geçen yıl başlatılan soruşturma kapsamında çalışmalar devam ediyor.

 

Yapılan incelemede Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin radyolojik görüntüleme cihazları alım ihalesi ile genel sekreterlik hizmet aracı kiralama ihalesine fesat karıştırıldığı ve kamu kurumunun zarara uğratıldığı iddiasıyla aralarında Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri O.A'nın da bulunduğu 8 genel sekreterlik personelinin Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadesine başvuruldu.

 

Geçen yılın aralık ayında Isparta Emniyet Müdürlüğünce gerçekleştirilen operasyonda hastane bilgi yönetim sistemi otomasyon ihalesi ile ilgili soruşturma kapsamında 10 kişi gözaltına alınmış, şüpheliler mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

xxxx

24 Mart 2015 Salı 23:50

her yere devletin aracıyla sendikacıyı taşıyorlar hastanelere erdalla gidiyorlar pelsinvanya uzantılı erdalları kurtarsın onları..

ali oğuzlar

24 Mart 2015 Salı 23:45

tek yol var onlar için hepsi de istifa etsinler.onurlu bir davraniş sergilemiş olurlar.

DÜŞÜNELİM

24 Mart 2015 Salı 23:02

niye yeniden genel sekreter yaptılar bir düşunelım.kendını aklamak için olabilir mi bütün evraklar ve dosyalar elinde değil mi SİZCEDE

ispartali

24 Mart 2015 Salı 20:54

Genel sekreterin değişmesi lazim bencede.

qwerty

24 Mart 2015 Salı 14:55

Seçimden sonra genel sekreter değişir.

kim değişir

24 Mart 2015 Salı 18:20

ortalıkta konuşulanlara göre seçime kalmadan sağlığın patronu değişir ama kankalarının milletvekilliği listelerinde olup olmamasına bağlı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR