29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA'DAKİ ARAÇ FİRMALARINA DENETİM

Isparta'da araç kiralama firmalarına gerçekleştirilen denetimlerinde, kanuna ve sisteme aykırı hareket eden 3 işyerine 37 bin 900 TL'lik cezai işlem uyguladı.

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü, kent merkezindeki araç kiralama firmalarına yönelik denetim gerçekleştirdi. 49 araç kiralama firmasında yapılan denetimlerde, kayıt dışı olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen 1 işyeri ile kimlik bildiriminde bulunmadığı belirlenen 1 işyeri hakkında tutanak tanzim edildi. Kiralık Araç Bildirim Sistemi'ne (KABİS) aykırı şekilde işlem yaptığı saptanan 3 işyerine ise toplam 37 bin 900 TL tutarında para cezası kesildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Anti rent a car

08 Şubat 2018 Perşembe 23:55

İmzaladığım sözleşmede zaten arabaya vereceğim zarardan sorumlu olduğum ve zararı karşılayacağım yazıyor ben de bunu imzalıyorum senet nedir arkadaş sözleşmeyle zaten alacağını alırsın boş senede ya da 30 bin liralık senede ne gerek var düşünsenize icraya koysa hiiiiiç itiraz edemezsiniz paşa paşa ödeyeceksin 30 bir lirayı boş senede isterse 150 bin lira yazar ona da itiraz edemezsin senede itiraz yok imzaya itiraz edersin o da olmayacağına göre geçmiş olsun.

ERŞAN KUNERİ

08 Şubat 2018 Perşembe 16:10

Yapılan Seenetler Kanuni açıdan uygun değil, senet yapma yönetmeliğinede ters , ucu açık bırakılıyor. Vatandaşlar youtubeden de senet nasıl hazırlanır die izlesin. Maliye Bakanlığı mutlaka fiş ve senetleri incelesin... Rent A carlar sürekli denetlenmelidir.

Ispartalı

08 Şubat 2018 Perşembe 15:06

Pislik mi? Senirkent değil ısparta ve çevre illerde her türlü çek senet işi dönüyor rent a carlarda açık senet alıp arabada bir çizik olsa donuna kadar almaya çalışıyorlar adamdan . Organize şube rent a car ları basıp senetlere el koymalı. Yapılan senet yasal değil vatandaş bilmeden imzalıyor.

Gülizar Mertci

08 Şubat 2018 Perşembe 14:53

Bencede senirkentte de her anlamda geniş ve kapsamlı denetlemeler yapılmalı vatandaşın huzuru ve güveni için... burda olumsuz bir anlam çıkarmasınlar bence

SENİRKENT RENTACAR

08 Şubat 2018 Perşembe 12:48

07,02,2018 TARİHİNDE EMNİYETTEN YAPILAN DENETLEMEDE ÇOK ŞÜKÜR KABİS SİSTEMİMİZ,ARAÇ TAKİP SİSTEMİMİZ ÇALIŞTIGI VE GÜNCEL OLDUGU İÇİN DENETLEMEDEN GEÇTİK EMİNİMKİ BURAYA YORUM YAPAN ARKADAŞIMIZ BİZE BORCU OLDUGUNU DÜŞÜNDÜGÜMÜZ BİR ARKADAŞTIR.ŞÜKÜRLER OLSUN Bİ EKSİGİMİZ YOK.BİZDE HER ŞEY AÇIK VE NETTİR BURAK KUNT.(BURAK OTOMOTİV ARAÇ KİRALAMA)

Umarim...

08 Şubat 2018 Perşembe 12:18

Her kotu haberin altina bi senirkent yorumu geliyo bence yetkililer bu yorumlari dikkate almali demekki bi pislik var ortada...

BARBAR CONAN

08 Şubat 2018 Perşembe 10:55

LÜTFEN SENİRKENTTEDE DENETLEME YAPIN.. ARAÇ KİRALAYAN İŞ YERLERİ ZATEN BELLİ LÜTFEN DENETİM YAPIN

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR