27 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'DAKİ AİLESİNE ACI HABER VERİLDİ

Kırklareli Lüleburgaz 65.'inci Mekanize Tugay Komutanlığı'ndaki birliğinde Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde tatbikat yapmak amacıyla seyir halindeyken, zırhlı aracın kontrolden çıkması sonucu astsubay Ekrem Çelik(22) yaralandı. Askeri ambulansla Kırklareli Devlet Hastanesi'ne getirilen Çelik, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Isparta

Şehit haberi Çelik'in baba ocağı  Isparta'ya ulaştı. Acı haberi merkez Kayı Köyü'nde oturan Çelik ailesine, bizzat Isparta Garnizon Komutanı Tuğgenaral Mustafa Kurutmaz verdi.  Merkez Kayı Köyü'nde  acı haberi alan anne Hatice Çelik, kadın subaylar tarafından teselli edilirken, baba Hasan Çelik,askerlerin taziyesini kabul etti.   Baba Çelik, metanetini korurken,   sağlık ekipleri o sırada hazır bekletildi. 

Şehidin baba evinin önünde Belediye ekipleri taziye çadırı kurdu. Eve Türk bayrakları asıldı. Vali Vahdettin Özkan ve Belediye Başkan  Yardımcısı Recep Erdem de şehidin baba evine gelerek  taziyelerini iletti. 4 yıl önce astsubay olarak göreve başlayan Ekrem Çelik'in bekar olduğu  biri kız biri erkek olmak üzere iki kardeşinin bulunduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Baki yeşil

13 Mayıs 2016 Cuma 22:34

Biz bu vatanı bedava almadık,o yüzden 1 milyon da şehit versek bı haçlı bozuntusu şerefsizler bitinceye kadar devam. Şuan binlerce TÜRK genci sırada hepsi özel harekatçı olup,subay olup,asker olup şehadet şerbeti içmeye hazır. Bizler askerliğimizi yaptık ama yine heran hazırız tükürüğümüzle bu pislikleri boğarız, sabırla bekliyor bu şerefli milletin şerefli evlatları. Olay kürt olayı değil ermeni,Rum,Yahudi olayı uyanın eyy Kürt kardeşler

Serdar

13 Mayıs 2016 Cuma 21:16

Allah Rahmet Eylesin,Mekanı cennet olsun ,Ailesine sabır diliyorum

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR