19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA YOLCU OTOBÜSÜ TRAKTÖRE ARKADAN ÇARPTI

ISPARTA'DA YOLCU OTOBÜSÜ TRAKTÖRE ARKADAN ÇARPTI

Isparta

Isparta'da yolcu otobüsünün çarptığı traktör ikiye bölünürken, yan yatan römorkunda bulunan hububat da etrafa saçıldı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Isparta-Konya karayolunun 6'ncı kilometresinde meydana gelen kazada, Fereç Sağaltıcı yönetimindeki 31 Y 9728 plakalı şehirlerarası yolcuotobüsü, Bekir Yüzgeç idaresindeki 32 FD 318 plakalı römorku hububat yüklü traktöre çarptı. Kazada traktörün arpa yüklü römorku yan yatarken, üzerinde bulunan ürünler de etrafa saçıldı.

Kazaya karışan traktör de ikiye bölündü. Kazada traktör sürücüsü Yüzgeç ile otobüsteki yolculardan Sevgil Bayram yaralandı. Kazanın ardından Isparta-Konya karayolu yaklaşık 2 saat boyunca trafiğe kapalı kaldı.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vesselam

22 Temmuz 2017 Cumartesi 17:52

Ağzı olan konuşuyor. Bu yol yeni yapıldı güvenlik şeridini kaldırdılar adam uçarak mı gitsin. Biran önumüze çıktı diyor otobüstekiler yalan orada ara yol yok ki hatta aydınlık. Şoför telefon mu karıştırıyordu uykusu mu vardı araştırılması lazım

qwerty

21 Temmuz 2017 Cuma 09:42

gece trafiğe çıkan gerizekalı traktöre her türlü küfür edilir ama neyse.

Halktan Biri

21 Temmuz 2017 Cuma 20:43

İtiraz eden arkadaş, Sen Eğirdir'den yola çık, Konya'ya gidinceye kadar etmediğin küfür, laf söz kalmaz. O zaman anlarsın kimin geri zekalı ya da ileri zekalı olduğunu.

VAH

21 Temmuz 2017 Cuma 11:52

muneccımmısın nerden bılıyorsunuz gerı zekalı oldugunu. asıl zeka yoksunu sızlersınız. tanımadıgınız ınsanı yargılıyorsunuz...

hikmet

21 Temmuz 2017 Cuma 06:18

bu kaçıncı traktörlerin karıştığı kaza kural tanımazlar ehliyet yoktur. ne işi var anayolda arka lambaları genellikle yanmaz al sana kaza bide üste çıkarlar. yuh yola çıkmaları engellenmeli otobüste yolcu idim yola aniden fırladı.

Raşi de fethiye

21 Temmuz 2017 Cuma 02:34

Zaten o şoferde vardı bu tuhaflık.Fethiyeden annemi bindirdik kaçta orada olursunuz diyoruz şöför bilmiyor.normalde 7 buçukta orada olması gerekirken bize cevap veremediği yetmiyormuş gibi diyor ki saat 10 da o arada oluruz diyor.bizde bu ne biçim şöför herzaman gittiği yolu bilmiyor mu demiştik

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR