29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA'DA YİNE MERMER OCAKLARI YİNE KAVGA!

ISPARTA'DA YİNE MERMER OCAKLARI YİNE KAVGA!

Isparta

Isparta’nın Sütçüler ilçesine bağlı Yeşilyurt Köyünde yine mermer ocağı tartışması yaşandı. Daha öncede bir çok kez Bomba 32'nin gündeme getirdiği mermer ocaklarındaki kavga sona erecek gibi durmuyor.

İki farklı mermer ocağı şirketi arasında daha öncede kavga çıkmıştı. Bölgeye çok sayıda jandarma ekipleri sevk edilmiş ve olay yatıştırılmıştı. Bu kez bölge yine jandarma ve güvenlik güçleri ile doldu.

Bu olayın 15 temmuz günü yaşanması ise pes dedirtti. Böyle bir günde bile kavganın çıkmasına halk anlam veremedi.

MERMER OCAĞINDA YAŞANANLAR YARIN BOMBA 32 HABER SİTESİ'NDE OLACAK 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mahmut aksu

17 Temmuz 2017 Pazartesi 09:20

Alanda mermer ocağı açılmaması için her türlü kanun mevcut. ama ense kalın olunca olmazlar olur oluyor. yıllardır uyuyan müze müdürlüğü uyumaya, yıllardır görmezden gelen ısparta orman müdürlüğü görmemezliğe devam ediyor. alan rantçının birinden alınarak ensesi daha kalın başka birine peşkeş çekilmeye çalışılıyor. basın sadece kav****ı görüyor. kavganın sebebini arkasında kimler olduğunu göremiyor veya görmüyor. ve haysiyetsizlerde tüm pislikleri devletine yazan vatandaşı işinden çıkarmakla....

mahmut aksu

17 Temmuz 2017 Pazartesi 09:17

Bu ocaklarla ve ocak alını ile ilgili 2013 ten beridir 100 lerce şikayet dilekçelerim.mevcut. alanda her türlü ihanetler ilgili kurumlar tarafından yıllardır göz ardı ediliyordu. bundan önceki 2 korkusuz cesur vali benim hiç bir suç duruyu dilekçeme soruşturma izni vermemişti. üstelik mahkemelerin soruşturun emrine rağmen. Rant çok büyük ağa nın biri gidiyor yerine biri geliyor. orman bölge müdürlüğü de sadece yalan yanlış sahte raporlarla seyrediyor.şikayet dilekçelerini araştıracağına uyuyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR