25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA YİNE MERMER OCAĞI YİNE ÖLÜM

ISPARTA'DA YİNE MERMER OCAĞI YİNE ÖLÜM

Isparta

ISPARTA'nın Sütçüler İlçesi'nde bir mermer ocağında üzerine mermer bloğu düşen 44 yaşındaki Erol Bayraktar yaşamını yitirdi.

Sütçüler Yeşilyurt bölgesinde bir mermer ocağında çalışan Erol Bayraktar, mermer bloğun üzerine düşmesi sonucunda feci şekilde can verdi.Olayı gören diğer işçiler Erol Bayraktar'ı kurtarmak için büyük gayret gösterdi.Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise Bayraktar'ın öldüğünü belirledi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet demirbaş

20 Haziran 2017 Salı 22:25

Mahmut aksu kaçak avcıdır inanmayınız lütfen

Adnan

20 Haziran 2017 Salı 22:22

Mahmut aksu avcılığı çok seviyosun demi fotokapanlarda ****ik avlarken yakalanmışsın bide doğayı düşünüyorum diyosun hatta beraber de avlamış olabilirmiyiz

Gangman

20 Haziran 2017 Salı 22:18

Mahmut aksu seviyen yerlerde cahil olduğunu bu kadar belli etme adam sanıcak millet seni akrabalarının bile neler dediğini buralarda anlattırma korkudan kaçak geliyosun memleketine bu mu adamlık komik seni

mahmut aksu

20 Haziran 2017 Salı 17:47

Çandırlı diye yazan kardeş. daha ne yazdığını bilmiyorsun. büyük ihtimalle yazarken elin titriyor. Rüşveti benden aldın diyorsun galiba. o zaman yapman gereken önce ismini açıklaman ve hemen savcılığa suç duyurusunda bulunman lazım. dürüstlük bunu gerektirir. Bana rüşvet verecek ve teklif edecek köpek daha doğmamıştır. bunu iyi anla.

Çandırlı

20 Haziran 2017 Salı 17:00

Mahmut aksu rüşveti venden aldığın için iyi biliyorum

mahmut aksu

20 Haziran 2017 Salı 17:44

Rabbim seni garg eylesin.şu mübarek günde hala iftira atıyorsunya. ben her zaman yüzleşmeye varım nere istersen gelirim. istersen köyün meydanında seninle buluşalım yüzüme söyle. kim vermiş kim almış. o yürek sende varmı?

KANUN

20 Haziran 2017 Salı 14:46

ORMAN KANUNUNU ÖĞRETEBİLENLERE NE MUTLU. SORARIM SİZLERE HANGİNİZ EN TEMEL YASAMIZIN KENDİMİZİ İLGİLENDİREN KISIMLARINI BİLİRİZ.

EMAR

20 Haziran 2017 Salı 13:46

SAYIN HASTANE GENEL MUDURUM NE EMAR CALIŞİYO HEMEN FILIM TAHLİL ACIL ONA GÖRE ARIYOZ ESKI DEVLET HASTANESI

MAHMUT AKSU

20 Haziran 2017 Salı 09:25

1-Ana yollara bakan yerlerde mermer faaliyeti yapılmaması, yapılsa dahi çıkan pasaların ana yoldan görünen tarafa dökülmemesi2-Belli bir eğimden fazla (% 60) olan alanlara pasa dökümü yapılmaması, yapılsa bile koruyucu set yapılmadan dökülmemesi,3-Mermer madencilik faaliyetlerinin yapılamayacağı alanlar: Tepe kapalılık oranı % 71 den fazla olan ormanlarda kesinlikle mermer ocağı na izin verilmez.4-3573 sayılı zeytin kanunu zeytinlik alanların 3 km yakınına toz çıkaran tesis yapılamaz.

zekii

20 Haziran 2017 Salı 09:05

Çandırlııı......Onda biriniz bile Mahmut AKSU kadar dik durabilseydiniz şimdi çandırın dağların ebenin .....gibi olmazdı.Belki yeri ve zamanı değil ama adam haklı.Mermer ocakları o böl****i ne hale getirdi bunu hiç gören yok.Erol kardeşime Allah rahmet eylesin.ekmeğinin peşinde iyi bir arkadaşımızdı.Ama 3 gün sonra hepimiz unutacağız.Mermerci arkadaşlarda yerine yeni erolları işi alarak yok etmeye devam edecek

mahmut aksu

20 Haziran 2017 Salı 17:49

abi kimsin bilmiyorum. ama beni düşündüğün için teşekkür ederim. ben bu köpeklere alışığım. daha ismini yazamayan cahiller, firavunlar tabiki iftira atacaklar. benim tek istediğim kim bana rüşvet aldı diyorsa onunla köyün meydanında yüzleşmek. kim ne zaman isterse gelirim.

mahmut aksu

20 Haziran 2017 Salı 08:53

Çandırlı diye yazı yazan arkadaş. şu mübarek günde ne diyeyim. keşke mertçe yiğitçe adını yazabilsen. çakal gibi saklanmasan. şunu unutma ben o dağların çobanıyım. çoban olduğum için kurtlardan çakallardan köpeklerden özellikle ağzından salyalar akan kuduz köpeklerden hiç korkmam. beni rüşvetle itham ediyor kul hakkına giriyorsun. Rabbim seni bildiği gibi yapsın. Umarım rabbim seni bağışlar. kul hakkı ile sakın öbür tarafa gitme..

Çandırlı

19 Haziran 2017 Pazartesi 23:11

Bu Mahmut aksu ölen adamdan bile rant sağlamaya çalışıyor aldığın rüşvetlerin hesabını ver

mahmut aksu

20 Haziran 2017 Salı 13:42

kimsin bilmiyorum. ama çok yanlış yoldasın. Rabbim katında. eğer dediğin gibi ölülerden bile rüşvet veriyorlarsa birde sen dene. bana her şeyi söyliyebilirsin ama rüşvet bana yapışmaz. bana rüşvet teklif edebilecek köpek daha doğmamıştır. Rabbimin izni ile de doğmayacaktır.

Orhun

19 Haziran 2017 Pazartesi 18:56

Allah rahmet eylesin. Yeter ki mermer fab sahibi bilmem kac yüz milyarlık jipine binsin milyon dolarlik ihracat yapsin. Biz onlar icin bir ölür bin diriliriz. Bu kapitalist duzen kahrolsun vesselam

VATANDAŞ

20 Haziran 2017 Salı 09:42

BIRAK CAN GÜVENLİĞİNİ YANINDA ÇALIŞAN İŞÇİNİN ADINI BİLİYORMU BAKALIM JİPLE GEZMEYİ BİLDİĞİ KADAR???

MAHMUT AKSU

19 Haziran 2017 Pazartesi 18:24

Başsağlığı dilemekten başka bir şey yapamam. o kadar güzel insandı ki. Allah mekanını cennet eylesin. eğer kanunsuz ve hukuksuz bir biçimde buna sebeb olanlarıda garg eylesin. tamamen yalan, yanlış sahte raporlarla bu ocaklar çalışmaya devam ediyor. ne gören var ne duyan. alan zeytinlik ise 3 km yakınına kimse özellikle toz çıkaran tesis yanaşamaz. eğim % 60 ise mermer izni verilemez. Tepe kapalılık oranı % 70 ise kesinlikle mermer ocağı açılamaz. ne yapmak lazım. ya ormanı yakmak kesim......

bayram yalvaç

20 Haziran 2017 Salı 09:08

allah rahmet eylesin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR