19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA YEREL GAZETE SAHİBİ TUTUKLANDI

ISPARTA'DA YEREL GAZETE SAHİBİ TUTUKLANDI

Isparta

ISPARTA'da yerel gazete sahibi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklandı.

Bir dönem Zaman Gazetesi'nin Isparta Temsilcisi olan ve bir yerel gazete kuran daha sonra devreden Gazeteci V.A. FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

rai-men

08 Ağustos 2016 Pazartesi 14:48

Çarşaf çarşaf isim listesi yayınlayın, bu haberi gelince adamın adını gizleyin!

kıraç

08 Ağustos 2016 Pazartesi 11:15

Memleketimde gazetecilik bu kadar olmamalı

GENÇ SENİRKENTLİ

08 Ağustos 2016 Pazartesi 09:39

ÇOÇUKLARINI KÖRFEZ DERSHANESİNE YATILI GÖNDERENLER ALTINBAŞAKTA OKUTANLARDA TESPİT EDİLSİN AÇIĞA ALINSIN MANTIKEN ÖDEDİKLERİ PARA İLE YARDIM ETMİŞ SAYILIYORLAR HATTA KÖRFEZ DERSHANESİNDE ÖĞRENİM GÖRÜP ATANAN ADAMLAR DA RESMİ EVRAKLARDAN TESPİT EDİLİP AÇIĞA ALINSIN... ÇÜNKÜ DURUMU BİLDİKLERİ HALDE 17/25 ARALIK OLAYLARINDAN SONRA DERSHANEYE DEVAM ETTİLER.. ARŞİVLERE ÖDEME MAKBUZLARINA BAKILSIN.....

Vatandaş

08 Ağustos 2016 Pazartesi 00:39

Dunyada Bizim Milletimiz gibi birlik beraberlik olan ülkesini bu kadar seven Vatanı için kanının sonuna kadar mucadele edecek tek Millet kanında osmanlının kanını taşıyan Türk milletidir.Aziz Vatanın aziz Milleti Rabbim Vatanını bu hain bölücülerden gece gündüz savunan milletimize güç kuvvet ver birliğimizi beraberliğimizi bozmak isteyen hainlerden koru vatanımızı Vatan için sokaklarda nöbet tutan kardeşlerimize en büyük sevapların ile cennet ehli kullarından eğleDevletimizi bölücülerden hainlerden koru Devletimize Emniyet mensuplarına Güç ver kolaylık Ver.inşallah bir daha ülkemiz darbe görmez bu kendinİ bilmez çapulcu topluluğuna ders olmuşdur.Hem dünyalıklarını hemde ahiretlerini yakdılar.70 milyonun vebali agır gelir.Bir çift sözümde pensilvandaki birine sen oradan başaramadın sen korunaklı duvarların arkasına gizlenmiş bir........

ahmet

07 Ağustos 2016 Pazar 21:58

diyordum ki bu ne zaman tutuklanacak bu şahıs üzerinden devam eden yurtlar ne olacak özel hastahanelere şirket yönetim kurulu başkanları ne zaman tutuklanacak.

G.

07 Ağustos 2016 Pazar 19:36

Hangi gazata

yanlış anlayan kişiye cevaptır.

07 Ağustos 2016 Pazar 19:11

fırsatçılar diye yazana cevaptır:Yanlış algı yaratan yok,ne yazıkki yanlış anlıyorsunuz ve yanlış algılıyorsunuz.her memur; çalıştığı kurumda,çalıştığı iş yerinde fetullahçı kişileri bilmiyor mu?Biliyortabii ki ,bu fetoşlar,himmet-zekat-fitre toplayan fetullahçı memurları bildireceksiniz,fetocu olmayanları bildirecek halin yok ya.Fetocu bir kişi diyelim ki kripto durumunda yani kendisini gizlemiş,bu kişi fetocu olmayan bir kişiyi fetocu diye ihbar ederse ,kendisini ateşe atar-yakar.

Ispartalı

07 Ağustos 2016 Pazar 17:33

Ne kadar yanlış algılar yaratılıyor. Her memur Ötekinin ihbar edecek olursa ya çok boş çıkacaktır ya da kötü niyetli insanlara fırsat doğacaktır. Daha önceden de görüldü ki Fetöcüler diğer vatandaşları ihbar ederek olur olmaz suçlarla karalayarak milletin canıma okumuş. Bu yüzden ihbarcının da kimliği araştırılmalı. Iftiracılara dikkat !

fetoşlar hemen temizlensin....

07 Ağustos 2016 Pazar 15:37

Her memur kendi çalıştığı iş yerindeki-kendi kurumundaki fetocuları EMNİYETE-VALİLİĞE-SAVCILIĞA-BİMER ' E-CİMER'e telefonla,internetten veya yazılı olarak bildirelim,her memur bildirsin ki fetocular devlet kurumlarından temizlensin.Bildirmekten kimse korkmasın, çünkü bildiren kişiler açıklanmıyor ve devletimiz para ödülü bile veriyor.Fetonun okullarında çocuklarını okutanlar neden açığa alınmıyor???Yoksa onlra sıra gelmedi mi?

fetocular temizlensin ve temiz toplum oluşturulsun

07 Ağustos 2016 Pazar 15:19

Her memur kendi çalıştığı iş yerindeki-kendi kurumundaki fetocuları EMNİYETE-VALİLİĞE-SAVCILIĞA-BİMER ' E-CİMER'e telefonla,internetten veya yazılı olarak bildirelim,her memur bildirsin ki fetocular devlet kurumlarından temizlensin.Bildirmekten kimse korkmasın, çünkü bildiren kişiler **** tutuluyor ve devletimiz para ödülü bile veriyor.Fetonun okullarında çocuklarını okutanlar neden açığa alınmıyor???Yoksa onlra sıra gelmedi mi?

Efe

07 Ağustos 2016 Pazar 15:11

Hangi yerel gazete.

korkmaz.

07 Ağustos 2016 Pazar 14:48

Her memur kendi çalıştığı iş yerindeki-kendi kurumundaki fetocuları EMNİYETE-VALİLİĞE-SAVCILIĞA-BİMER ' E-CİMER'e telefonla,internetten veya yazılı olarak bildireli,her memur bildirsin ki fetocular devlet kurumlarından temizlensin.Bildirmekten kimse korkmasın, çünkü bildiren kişiler **** tutuluyor ve devletimiz para ödülü bile veriyor.

öz ıspartalı

08 Ağustos 2016 Pazartesi 10:34

Değişik rumuz ve isimlerle aynı mesajı yazıp durma tamam anladık sensin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR