25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA YAŞLI ÇİFT SOBADAN ZEHİRLENDİ

ISPARTA'DA YAŞLI ÇİFT SOBADAN ZEHİRLENDİ

Isparta

Isparta'da yaşayan Mehmet Aybirdi(68) ve eşi Fatma Aybirdi (65) çifti, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını kaybetti.

Ayazmana Mahallesi 4414 sokakta 2 katlı bir evin üst katında yaşayan Mehmet ve Fatma Aybirdi çifti akşam sobayı yakarak uykuya daldı. Sabahleyin ise aşağı katta oturan kızları Aybirdi çiftinin evine girdi. Eve girdiğinde anne ve babasını hareketsiz halde buldu. Hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri de sevk edildi. Yapılan araştırmalar sonucunda çiftin karbonmonoksit gazından zehirlendiği ortaya çıktı. Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından çiftin cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ahmet

19 Aralık 2018 Çarşamba 10:46

Her sene bu gibi vakalar yaşanan memlekette probleme çözüm ****et basittir. Doğalgazı her ilçe ve köye getirmektir. Doğalgazı da yüzde bin vergi ile değil hesaplı ve ucuz getirebilmek marifetttir. Memleketimi yöneten yada yönettiğini zanneden kişiler aldığınız paralara yazık ve günah. Bir düşünün bu memlekete ne yapabildim diye? Sizi Allaha havale ediyorum.

Faruk

17 Aralık 2018 Pazartesi 18:34

İnsanın İçi Yanıyor Dayımda öldü Tek tek herkez gidiyor bu 2018 cok kötü geldi bana :(

Metin Tokat

17 Aralık 2018 Pazartesi 12:36

Suriyeli besleyeceğinize şu gariban TÜRK vatandaşlarını fakirlikten kurtarın ağalar. Yatacak yeriniz yok vallahide billahide.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR