29 Nisan 2024 Pazartesi

Şehit aileleri bayramda yalnız bırakılmadı

Şehit aileleri bayramda yalnız bırakılmadı

Isparta

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık, Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında şehit ailelerinin ve gazilerimizin bayramlarını kutlamak üzere hane ziyaretlerinde bulundu.

Ramazan Bayramında Eğirdir'de ikamet eden şehit aileleri ve gazileri ziyaret ederek yalnız bırakmayan Kaymakam Adem Çelik ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık, onların bayramlarını tebrik etti.

Bu kapsamda ilk olarak Balkırı Köyünde ikamet eden Şehit Osman Demir’in ailesini evinde ziyaret eden Kaymakam Çelik, daha sonra ilçemizde ikamet eden Gazi Hüseyin Koçarslan’ı evlerinde ziyaret ederek Gazimize hayırlı ömürler diledi.

Şehit aileleri ve Gazilerimiz ile sohbet ederek yakın ilgi gösteren Kaymakam Çelik, “Bayramlara sevdiklerimizle birlikte huzurlu bir şekilde erişebiliyorsak kahraman vatan evlatlarının canlarıyla bedel ödemesindendir. Biliyoruz ki sevinçler, mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar ise paylaştıkça azalır. Devletimiz adına Her fırsatta siz büyüklerimizin yanında olmaya dikkat ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Vatanları uğruna canlarını hiçe sayan şehit ve gazilerimiz en değerli varlıklarımızdır. Hak Teâlâ her daim bizleri şehitlerimize layık olan vatan evlatlarından eylesin inşallah.

Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerimize sabır ve metanet diliyorum. Aynı zamanda tüm gazilerimize ve Şehit ailelerine sağlıklı ve uzun ömürler, nice bayramlar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR