30 Nisan 2024 Salı

Dairesini boyatmak isteyen 10 Bin lirayı gözden çıkaracak

Dairesini boyatmak isteyen 10 Bin lirayı gözden çıkaracak

Isparta

Isparta Cumhuriyet Caddesi’nde 24 yıldır boya satışı gerçekleştiren İsa Yıldızgüden, duvar boyası fiyatlarının 1 yıl içinde ortalama yüzde 35 arttığını söyledi. İşçilik fiyatlarında da aynı doğrultuda artış yaşandığını belirten Yıldızgüden, 3+1 daireyi boyamak için 10 Bin liranın gözden çıkarması gerektiğini ifade etti. 
İlkbaharın gelmesiyle birlikte boya satışlarında artış yaşandığını belirten Yıldızgüden, açıklamasında; “Şu an 3+1 daireyi boyamak için en düşük boya fiyatı 2 Bin liradan başlıyor ama o boyalar da çok iyi olmuyor. Ortalama fiyat ise 3 Bin ila 3 Bin 500 lira arasında değişiyor. Tabi lüks bir boya tercih edilirse de 5-6 Bin lira gibi bir fiyat ortaya çıkıyor. Bunlar sadece boya fiyatı, işin içine işçilik girerse 10 Bin lirayı gözden çıkarmak gerekiyor. Bir boya işçisi şu an için 5-6 Bin lira arasında boyama yapıyor” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İyi Araştırın

18 Nisan 2024 Perşembe 01:08

Isparta merkez pahalı tek tek boyacıları aradım sordum üşenmedim.Şaşırırsınız belki eğirdir de daha ucuz üşenmedim gittim aldım geldim.3 bin TL lik boyayı Eğirdir de 2300 TL ye aldım geldim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR