26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA VATANDAŞ VE ESNAFIN KÖPEK KORKUSU!

ISPARTA'DA VATANDAŞ VE ESNAFIN KÖPEK KORKUSU!

Isparta

Isparta’da son günlerde kent merkezinde köpek sayının artması halkı ve esnafları çileden çıkarttı. Isparta’da son günlerde kent merkezinde köpek sayının artması halkı ve esnafları çileden çıkardı. Başıboş köpekler, toplu halde kent merkezine gelerek, vatandaşların önüne çıkıyor.

Zaman zaman vatandaşların üzerine giderek tehlike saçan köpeklerin gözü hiçbir şeyi görmüyor. Köpeklerin bazılarının kısırlaştırıldığı ama bazılarının da sokak köpeği olduğu objektiflerden kaçmadı. Şehir merkezinde kucağında küçük bir köpeğini gezdiren bir bayan ise köpeklerin saldırısına uğradı.

Küçük köpeği gören köpek sürüsü, bayanın üzerine yürüyünce imdada da çevredeki esnaflar yetişti. Vatandaşlar, başı boş gezen bu köpeklerle ilgili yetkilileri göreve davet ettiler. Vatandaşlar, “Ara sokaklardaki tehlike çarşıya sıçradı.

Sokak köpekleri gruplar halinde kent merkezinde geziyorlar Ufak çocuklarımız var. Köpekler bazı vatandaşlara saldırdı. Bu konuya yetkililerin el atmasını istiyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Duman

12 Mayıs 2017 Cuma 13:45

Alicam tabancayı sıkcam tak tak

Duman

12 Mayıs 2017 Cuma 13:41

Bakonda sigara icerken evimin önünde havlamislardi

Isparta sokak hayvanları gönüllüsü. pedalses.

12 Mayıs 2017 Cuma 13:31

bu hayvanlar ben oradan her geçmişimde uyuyorlar bazende gelen geçenle oyun oynuyorlar neden böle bi yalan haber yapma gereği duydunuz anlamıyorum bu tarz haberler yapacağına mama lansmanı yapmanız insanlara karşı hayvanları sevdirmeye yönelik haberler yapsanız daha mantıklı olur.

VATANDAŞ

12 Mayıs 2017 Cuma 11:48

ALLAH AŞKINA AKKENT MAH GELİN Bİ GÖRÜN ÇOCUKLAR OKULA GİDERKEN SALDIRIYOR BU DURUMDAN ZABITANINDA HABERİ VAR MUHTARINDA ÇÖZÜM YOK BARINAK YAPILIYO SABREDİN FALAN FİLAN YETER ARTIK

Haydost

12 Mayıs 2017 Cuma 10:51

Her işin üstesinden geldiniz sanki gözü bu canlara mi diktiniz? Onlara çok güzel yaşam alanı sundunuzda onlar mı taşkınlık yaptı? Ne verdiniz bu canlar için ne yaptınız? Onları düşman bellediniz gücünüz bu canlara mı yetiyor yazık çok yazık görende sizi insan sanır....

kıymetli

12 Mayıs 2017 Cuma 09:51

Sahipli ve sahipsiz tum hayvanlarin yasam haklarina iliskin hukumleri iceren 5199 sayili Hayvanlari Koruma Kanununun uygulamasi Orman Su İşleri Bakanligina ve sekreteryasi da Orman Su İşleri Mudurluklerine verilmistirSahipli ve sahipsiz tum hayvanlara iliksin tum konularda, alinacak tedbirlerde, yapilacak islemlerde yetki sahibi olan kurumlar, bakan oluru ile yetki devri yapilan Mahallin en buyuk Mulki amirleri yani Valilikler ve ilcelerde ise yetki devri yapilan Kaymakamliklardir.

Haysever

11 Mayıs 2017 Perşembe 23:45

Hiç bir saldırı olmamasına rağmen bu şekilde yazılıp insanları korkuya ve endişeye sevk ediyorlar bir kaç ay öncede konuyla ilgili bir çok yanlış haber yapıldı internetten alınan görsel ile köpek saldırmış gibi gösterildi bizler gönüllüler olarak sürekli beslemelerdeyiz ve hiç bir hayvan saldırısına uğramadık 50 tane köpeğin içine girdiğimiz zamanlar oluyor hepsi sevgiye muhtaç ve karınları aç bunları yazacağınıza düşman ve saldırgan bir tavırla yalan ve yanıltıcı haber yapıyorsunuz burad

SDÜ

11 Mayıs 2017 Perşembe 22:16

SDÜ Kapüste öğrenci sayısından fazla köpek var ama ilgilenen bir yetkili yok.

asd

12 Mayıs 2017 Cuma 10:50

O hayvanlar Sdü Haykor koruması altındadır aşılı ve kayıt altındadır yetkililer görevlerini yapıyor aşılayıp ait oldukları yere bırakıyor ve besliyorlar siz daha ne istiyorsunuz hayvandan korkuyor veya rahatsız oluyorsanız o sizin kişisel sorununuz. 20 sene önceden kalma cahil zihniyet ile hiç bir şey olmaz madem yetkililerden bir şey isteyeceksiniz kısırlaştırma aşılama ve besleme faaliyetleri isteyin kanunu uygulattırın .

mahmut

11 Mayıs 2017 Perşembe 21:36

Evet köpekler çok rahatsız ediyor.Ama benı daha çok rahatsız eden bişey var her köşe başındaki dilenciler,ışıkta mendil satanlar,para isteyenler bunlar beni daha çok rahatsız ediyor.

Halkın sesi

11 Mayıs 2017 Perşembe 21:14

Başıboş köpeklerin toplanıp barınağa konması gerekir parkta köpek mı beslenir oyun oynayan çocukların sağlığını düşünsünler herkes rahat etsin köpeklerde barınakta daha iyi bakilir beslenir

Kopek

11 Mayıs 2017 Perşembe 20:45

Köpek sayısı bana göre yetersiz.Niye bizim daha fazla köpeğimiz yok.Diğer şehirlerdeki gibi.Belediyemizden bisiklet yolu gibi köpek yolu yapmasını istiyoruz. Çünkü caddelerden tehlikeli bir şekilde yürüyorlar. :)

Ademoğlu

11 Mayıs 2017 Perşembe 20:37

Ayazmana da kolonileştiler. Sağolsun her sabah ve akşam besleyen iki bayan ablamız var. Umuma açık yeşil alana barınak bile yaptılar. Ortalığı köpek pisliği ****ürüyo.

Kelp

11 Mayıs 2017 Perşembe 20:06

Köpekleri , lütfen şikayet etmeyelim.Duyarlarsa ısırirlar hepinizi.lütfen o zararsız canlılara yaşamayı öğrenelim.

Hayvan dostu

11 Mayıs 2017 Perşembe 19:07

Bana göre köpekler kedilerve diğer bütün canlıların bu dünyada yaşamaya hakları varAynen insanların yaşamaya haklarının olması kadarBiz ki onların vatanlarını yurtlarını işgal ediyoruz kentleşmelerle çarpık yapılaşmalarla Şu gerçeğe hep inanmışımdır Bir köpek bi bebeğe tecavüz edebilecek bi hayvana tecavüz edebilecek bi insan şeklindeki yaratıklardan bi çocuğu hayvanı hunharca doğrayabilecek vahşi yaratıklardan daha tehlikeli olamazKimseye onlar kadar zarar veremez

Hayvansever

11 Mayıs 2017 Perşembe 17:59

Fazla sayıdaki köpeğin alınıp şehir dışında bir çiftlikte katmadeğer sağlayan faydalı işler için bakılması düşünülebilir.

Davraz Sakini

11 Mayıs 2017 Perşembe 16:39

geçenlerde bimere yazdım. davraz mahallesi aqua parkta bulunan başıboş köpeklerin dışarı çıkıp saldırdıkları ile ilgili belediye bizim yetkimiz yok diye cevap verdi. oysa ki http://www.isparta.bel.tr/bilgiler.aspx?bid=1 belediyenin resmi internet sitesinde zabıtanın görev ve yetkileri başlıklı linkte; "hayvan zabıtası görevi de zabıta müdürlüğü bünyesinde 1 veteriner hekim ile birlikte yürütülmekte ve aynı zamanda 1 adet de hayvan toplama ekibi şehir merkezinde hayvan toplama görevi yerine getir

Ispartalı

11 Mayıs 2017 Perşembe 16:37

İşe yaramadıktan sonra barınak yapsan ne fayda?

Ertuğrul

11 Mayıs 2017 Perşembe 16:30

Çünür mahallesini söylemeye gerek yok sanırım. Burada koloniler halinde dolaşıyorlar

dumrul

11 Mayıs 2017 Perşembe 15:29

dert yanmayın kardeşim hayvan severler var onların evine doldurun gitsin kimler oldugunu merak ederseniz bir köpeği açık alanda dövün hemen ortaya çıkarlar kolayca tesbit edebilirsiniz

sengetli

11 Mayıs 2017 Perşembe 15:26

öncelikle bu haberi yapan arkadaşa tşk.ediyorum.çarşı merkez halıkent mah.mezarlıklar müd.civarı her yerde başıboş köpek.sn belediye yetkilileri derhal harekete geçip bu başıboş köpekleri toplamalılar.

VATANDAŞ

11 Mayıs 2017 Perşembe 15:20

MUZAFFER TÜRKEŞ MAHALLESİNDE İNSANLAR SOKAĞA CIKMAYA KORKUYOR YETKİLİLERE DUYURULUR

Neden neden neden

11 Mayıs 2017 Perşembe 15:10

Belediyenin köpekler için bakım tesisi var, oraya neden nakletmiyor?

fıkra gibi

11 Mayıs 2017 Perşembe 15:02

Belediye bu hayvanları kısırlaştırıyor.... Yani korkacak birşey yok en fazla ısırır hayvancağızlar. Daha fazlasını yapamazlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR