28 Mart 2024 Perşembe

ISPARTA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONUNA 8 TUTUKLAMA

ISPARTA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONUNA 8 TUTUKLAMA

Isparta

ISPARTA'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 58 kişi gözaltına alınırken, 8 kişi tutuklandı. 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 49 şahıs hakkında ise "Kullanmak için Uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak" suçundan işlem yapıldı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü görevlilerince son 15 gün içinde uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda 58 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelerden yaklaşık 325 kullanımlık eroin, yaklaşık 70 kullanımlık esrar ve 17 adet kırmızı reçeteye tabi SOBOXONE tablet ile uyuşturucu maddenin kullanılmasında faydalanılan çok sayıda aparat ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler ise emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. 8 şüpheli "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama" suçundan tutuklanırken, 1 şüphelide adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 49 şüpheli ise hakkında ise "Kullanmak için Uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak" suçundan işlem yapıldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

CANI YANAN BİR AİLE

13 Haziran 2017 Salı 19:22

İDAM KARARI BU NAMUSSUZLAR İÇİNDE ÇIKARILMALI TORBACI ve BARONLAR SEFASINI ÇEKİYOR GENÇLERİMİZ ve AİLELER CEFASINI ÇEKİYOR BUNLARIN.MÜSBET SAKİN DEDİĞİMİZ İLİMİZDE BİNLERCE BAĞIMLI VAR SESİMİZİ DUYSUNLAR ARTIK YETKİLİLER...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR