25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA UYUŞTURUCU İLE TOPYEKUN MÜCADELE

ISPARTA'DA UYUŞTURUCU İLE TOPYEKUN MÜCADELE

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenli çevre ve huzurlu bir toplum için başta okullar, internet kafeler ve metruk binalarda gerçekleştirdiği önleyici çalışmarda uyuşturucu ile topyekun mücadele gerçekleştiriyor.

HER ŞEY HUZURLU BİR EĞİTİM İÇİN

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Isparta  Valisi Şehmus Günaydın'ın talimatları doğrultusunda il genelinde uyuşturucu maddenin yaygınlaşmasını önlemek, güvenli çevre ve huzurlu toplum için, uyuşturucu madde tacirleri ve uyuşturucu madde kullanıcılarına yönelik operasyonların yanı sıra önleyici tedbir çalışmalarında yoğuşlandırıldı.

Bu kapsamda Uyuşturucu İle Mücadele, Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protoklle hayata geçirilen "Güvenli Okul- Güvenli Eğitim Projesi"kapsamında ildeki 111 okulda eğitim-öğretim süresi boyunca önleyici denetimler gerçekleştiriyor.

UYUŞTURUCUYA SIFIR TOLERANS

111 okulda 111 irtibat görevlisi ile 14 okul polisinin de görev yaptığı denetimlerde ekipler, okul çevrelerinde şüpheli sahışlara yönelik GBT gerçekleştiriliyor. Okulların giriş ve çıkış saatlerinde gerekli güvenlik tedbirlerini alan sivil ve resmi ekipler, okul çevresindeki internet kafelerinde de denetleme gerçekleştiriyor. Metruk olduğu belirlenen binalara gerçekleştirilen şok baskınlarla bu yerlerde madde bağımlılarının barınmalarının önüne geçen ekipler, uyuşturucuyla sıfır toleransla mücadele ediyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

alış

15 Şubat 2017 Çarşamba 19:17

DOSTLAR ALIŞVERİŞTE GÖRSÜN. AMA POLİSİMİZİN YANINDAYIZ.

öğretmen

15 Şubat 2017 Çarşamba 13:09

polislerimizin bu tür önleyici çalışmalarını yürekten destekliyorum. başarılar..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR