26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA ÜNİVERSİTE ÜST GEÇİDİ TRAFİĞE KAPATILDI

ISPARTA'DA ÜNİVERSİTE ÜST GEÇİDİ TRAFİĞE KAPATILDI

Isparta

ISPARTA'da Süleyman Demirel Üniversitesi’nin doğu ve batı yerleşkesini birbirine bağlayan üst geçit inanılmaz kazanın ardından araç trafiğine kapatıldı. Dün yerden yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki üst geçitte kaldırımda yürüyen 42 yaşındaki Veli Bakır, Nesim Salman yönetimindeki 06 KBG 65 plakalı kamyonetin çarpması sonucu aşağı düşmüş bu sırada yoldan geçen Gürşah Akman'ın kullandığı 34 PH 0345 plakalı otomobilin üzerinden geçmesi nedeniyle hayatını kaybetmişti. Kaza da 2 öğrenci de hafif şekilde yaralanmıştı.

Karayolları’na ait olan üst geçidi bu sabah Süleyman Demirel Üniversitesi yönetimi araç trafiğine kapattı. Üst geçit üzerinde önlem alarakyola bariyerler konuldu. Kamyonetin yıktığı demir bariyer ise kaynak yapılarak eski haline getirildi.

ARAÇ SÜRÜCÜ GÖZALTINDA

1 kişinin ölümüne 2 kişinin de yaralanmasına sebebiyet veren kamyonet sürücüsü Nesim Salman’ın halen gözaltında tutulduğu bugün Adliyeye çıkarılacağı öğrenildi.

Yaralı öğrenciler Caner Özcanlı ve Betül Dönmez’in sağlık durumlarının ise iyi olduğu belirtildi.




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

çok üzücü

10 Mart 2017 Cuma 17:51

Resmen genç drift atmış, hava ve zevk uğruna bir insan canı gitmiş. Yazık çok yazık. Drift olayları Isparta'da fazlasıyla arttı. Özellikle Iyaş, köy garajı ve Ayazmana bölgelerinde fazlasıyla rastlıyorum. Emniyeti belki 10 kez aramışımdır ama sadece ikaz yapılıyor sürücülere, bazen ihbarları önemsemiyorlar bile gerektiği kadar.Hiç bir yaptırım uygulanmıyor,sonra insanlar bir hiç uğruna ölüyor. Denetim çok zayıf, çok.. Daha çok insan canı gider.Çok üzücü...

ERTAN

10 Mart 2017 Cuma 15:41

OLAN OLDUKTAN SONRA İSTEDİĞİNİZ KADAR ÖNLEM ALIN BUNLARIN HEPSİ GÖZ BOYAMA REKTÖR SADECE ÇORBA DAĞITSIN BAŞKA BİR İCRAATI YOK

vay vay

10 Mart 2017 Cuma 14:57

Nesim Salman 17 yaşında ehliyetsiz sahis kızlar hava atacam diye el freni çekmek yazık genclige

herkes

10 Mart 2017 Cuma 12:14

hiçkimse kusura bakmasın ama hocaların araçları dahil herkes tek tek denetlenmeli üniversiteye giren çıkan belli değil... adam çünür mahallesine gidecek o geçidi kullanıyor. tönge ye gidecek o geçidi kullanıyor. olamaz böyle bişey !!

Burhan

10 Mart 2017 Cuma 11:35

Giden gitti ocaklarina ates dustu Allah ailesine ve sevenlerine sabir versin. Simdi de onlem aliyorlar. Klasik Türkiye. Rektör ve yanindakiler fetoden korkusuna milleti aciga alip ihrac ederken universiteyle ilgilenmeyi unuttular herhalde. Korku daglari bekler.

emre

10 Mart 2017 Cuma 11:19

bence öğrenci için korkuluk demirlerinden değil de betondan öğrencinin yürüyebileceği bir geçiş yaparım yan kısımlardan yoldan da arabalar geçer.o ince profiller önlem değil malesef.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR