19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ GÖLETTE BOĞULARAK CAN VERDİ

ISPARTA'DA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ GÖLETTE BOĞULARAK CAN VERDİ

Isparta

ISPARTA’NIN Sütçüler ilçesinde küçük bir gölete serinlemek için giren 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Haydar Erdem boğularak can verdi.

Sütçüler ilçesi Yeşildere Karaali mevkisinde bulunan küçük bir gölete arkadaşı ile serinlemek için giden 18 yaşındaki Süleyman Demirel Üniversitesi Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Maliye 1. sınıf öğrencisi Haydar Erdem yaklaşık 7 metre derinlikteki gölete atlayış gerçekleştirdi. Erdem’in boğulduğunu gören arkadaşı hemen 112 Acil Servis Ambulans ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Haydar Erdem tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haydar Erdem’in Ankaralı olduğu ve cenazesinin yapılacak otopsisin ardından memleketine gönderileceği öğrenildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mervenur

27 Mart 2017 Pazartesi 12:58

allah mekanını cennet eylesin

mervenur

27 Mart 2017 Pazartesi 12:55

allah onu cennetine alsın ailesine sabır versin amin...

erol

27 Mart 2017 Pazartesi 10:44

aynı yerde daha öncede benzer bir olay meydana gelmiş.Allah rahmet eylesin genç yaşta kayıp gitmiş.Allah yakınlarına sabırlar versin.bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için bu tür yerlere uyarıcı yazı tabela vb ile bilgi verilmesi v ehatta gerekirse bu büvet dediğimiz yerlerin önlerinin yetkililerce açılarak tehlike bertaraf edilmelimi acaba..

vatandaş

27 Mart 2017 Pazartesi 10:17

mart ayında ne serinlemesi ?????????????

Anne

26 Mart 2017 Pazar 20:11

Göletler bataklıktır, battın mı çıkamazsın.Yazık günah. İnsanın içi dayanmıyor. Gençler, nolur serinlemeyin. Gölete girmeyin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR