29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA'DA TÜRK BAYRAKLARIYLA MECLİS DAHA GÜZEL

ISPARTA Belediye Meclisi bugün olağan üstü toplandı.

Isparta

15 Temmuz gecesi üniformalı teröristler ülke yönetimini ele geçirmeye kalkmıştır. Milletimiz ve devletimiz şahit olunmadık saldırılara maruz kalmıştır. 3. dünya ülkelerinde olmayan vahşilik bizzat darbeciler tarafından yapılmıştır. Devletimizin birliğine ve bütünlüğüne kast etmiş gözü dönmüş demokrasi düşmanları ne yazık ki masum insanlarımızı, emniyet güçlerimizi ve askerlerimizi katletmişlerdir.

Paralel ihanet örgütü, millete silah doğrultacak kadar hainleşmiş, dinden imandan çıkmıştır.

Aziz milletimiz vatansever asker ve emniyet güçleri ile beraber demokrasi destanı yazmıştır. Halkımızın canı pahasına tankların üzerine çıkarak darbeyi püskürtmesi takdir ve tebrike şayan asil bir duruştur.

Isparta Belediyesi Meclisi olarak devletimiz ve milletimize karşı girişilen bu hain hareketi lanetliyor ve nefretle kınıyoruz.

Bugün 93 yıllık Cumhuriyet tarihinin en nazik, en kırılgan, en yürek yaralayıcı dönemini yaşıyoruz. Anayasal düzeni zor kullanarak ve silah yoluyla değiştirmeye kalkışanların senaryolarını tamamen yırtıp atmak için bir olalım, beraber olalım, doğudan batıya, güneyden kuzeye büyük bir millet olduğumuzu dosta da düşmana da gösterelim.

Seçimle gelen muhakkak surette seçimle gidecektir. Milletin getirdiğini yine millet götürmelidir. Başka bir yolu, başka bir seçeneği asla tanımıyor ve kabul etmiyoruz. Israrla ve inatla demokrasiden yanayız.

Tüm bu fırtınalı havada; halkımızın bazı kendini bilmezlere de dikkat etmelerini özellikle istiyoruz. Kimin suçlu olduğu tespit edilmeden, Mehmetçiklerin darp edilmeleri milli vicdana terstir. Asker de polis de bu milletin bağrından çıkmıştır.

Darbe girişiminde bulunan, ülkenin birlik ve bütünlüğüne kast eden üniformalı teröristlerle dün olduğu gibi bugün ve yarın da ülkenin bölünmez bütünlüğü için canı pahasına mücadele veren şanlı Türk Ordumuzu bir tutmamak gerekir. 3-5 haşhaşi yüzünden Peygamber ocağımız, Ata ocağımız kirletilmemeli ve bu hususta bütün Isparta halkımızı sağduyulu davranmaya davet ediyoruz. Ayrıca canlarıyla, kanlarıyla darbenin karşısında durarak şehit olan gerek sivil gerek asker gerekse emniyet mensuplarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Bugün darbe karşısında dosta düşmana birlik ve beraberliğimizi gösterirken de şehadet şerbetini içmiş vatan evlatlarını göz önünde bulundurarak davranış sergilememizi hasleten rica ediyoruz.

Darbe girişiminde bulunulduğu ilk saatlerden itibaren; olağanüstü duyarlılık göstererek demokrasiden yana tavır alan Isparta halkımıza, Valimiz başta olmak üzere bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız ile milletvekillerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Isparta Belediye Başkanı ve belediye meclis üyeleri olarak şunu tarihe not düşüyoruz;

Atalarımızın bedelini kanlarıyla ödediği bu topraklarda demokrasi ve halkın iradesi dışında hareket ederek ülke yönetimini ele geçirmek isteyen 3-5 ne idüğü belirsiz zihniyete verilecek ne vatanın bir karış toprağı ne de milletin tek bir bireyi yoktur.

İlelebet yaşasın Türkiye Cumhuriyeti Devleti
Var olsun Türk milleti…


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet boyacı

19 Temmuz 2016 Salı 18:03

SAYIN BAŞKANIMA TEŞEKKÜR

ali

19 Temmuz 2016 Salı 15:37

helal olsun başkan ve meclis üyeleri.birlik beraberlik içinde çok etkili bildiri.başka yapan belediye başkanı varmı acaba

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR