25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA TSK'DAN İHRAÇ EDİLDİLER

ISPARTA'DA TSK'DAN İHRAÇ EDİLDİLER

Isparta

Darbe girişimcisi olarak tutuklanan Eğirdir Dağ Komando Okulu Komutanı Tümgeneral Metin Akkaya ile Isparta Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz Türk Silahlı Kuvvetlerinden ihraç edildi.

Ayrıca Eğirdir Dağ Komando Okulu’nda görevli Yüzbaşı Yücel Çakır, Albay Devran Çetinkaya ve Terörizmle Mücadele Eğitim Komutanlığı’nda görevli Astsubay Kıdemli Çavuş Süleyman Yüksel de TSK’dan ihraç edilenler arasında yer aldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Otobüsler

30 Temmuz 2016 Cumartesi 01:08

O eğirdirden gelcek otobüsleri hangi subaylar dolduracaktı.Bunların elbet biyerde listesi vardır.bunu bulun.asıl darbeci pislikler kendilerini halen göstermeyenler.

Baki yeşil

29 Temmuz 2016 Cuma 15:35

Başarsalardı bunlar bize acımayın tank paketleri ile ezeceklerdi o yüzden nasıl olsa olmadı deyip bunlara acımayın hak ettikleri en ağır cezayı verin. Haçlı ordusu bunların yaptıklarını yapmadı,bunlar bırak subay olmayı insan değiller hayvan da deyip hayvanlara hakaret etmem,değişik bir yaratık bunlar.

vatandas

29 Temmuz 2016 Cuma 14:35

ASIL FETÖ ERBABININ DIYANETTE OLDUGUNU BILIYORUZ! EV TOPLANTILARI! KENDI GRUPLARINA KATABILDIKLERINE KADROLAR, YURT DISI HIZMETLERI! COCUKLARINI ONLARIN OKUL VE DERSANELERINE GÖNDERENLER! HATTA 17-25 ARALIKTAN SONRA BILE GÖNDERMIYE DEVAM EDENLER! BIZ KANDIRILDIK DIYEMEZLERYA! O ZAMAN DAHA VAHIMI BU MILLETI NASIL IRSAT EDECEKLER, ILIMLERI KENDILERII KORUYAMIYAN DIN GÖREVLILERI! ANCAK KANDIRDILAR FETÖCÜLÜK YAPARAK MILLETI! VERGILERIMIZLE MILLETI DIREK YADA INDIREK BOMBALADILAR FETÖCÜ MISYONERLER!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR