26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA TRARİK KAZASI 1 ÖLÜ

ISPARTA'DA TRARİK KAZASI 1 ÖLÜ

Isparta

Isparta Anadolu Mahallesi’nde geçtiğimiz gün meydana gelen trafik kazasında 32 plakalı otomobille tescilsiz motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü.

Alınan bilgiye göre, olay geçtiğimiz akşam saat 19.00 sıralarında Anadolu Mahallesi’nde meydana geldi   

İddiaya göre, E.D. yönetimindeki 32 plakalı otomobil seyir halinde olduğu esnada, A.D.’nin kullandığı tescilsiz motosikletle çarpıştı.

Kaza sonucu motosiklet sürücüsü A.D. ağır yaralanırken,otomobil sürücüsü kadın ise kazayı yara almadan atlattı.

Olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan A.D.’nin, hastanede yapılan tüm müdahelelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Öte yandan polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, otomobil sürücü E.D. isimli kadının adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

COZ AHMET

27 Nisan 2015 Pazartesi 11:20

ABİM ALİ DÖNMEZ HAYATINI KAYBETTİ ÇOK CANIM YANIYO.. BEN PİS BIYIK

mustafa dönmez

06 Mayıs 2015 Çarşamba 09:43

bizim canımız yanıyo o kadını selbes bıraktınız trafik canavarı kadınlar bide kadına şidede hayır diyorlar kadınlar can yakıyo hic kimsenin haberi yok yazık ulan

Üprüşah Dönmez

04 Mart 2015 Çarşamba 14:24

Bu olay yürekleri açıttı kardeşim ali dönmez hayatını kaybetti

32 ıspartalı

04 Mart 2015 Çarşamba 08:19

allah rahmet eylesin diyorum.ama en önemlisi buradan şunu söylemek istiyorum belki motor kullananların hatası vardır ama otomobil kulananlar motor ve bisiklet kulananları kesinlikle trafikte yok sayıyorlar.bende hem e ve a2 belgem var hem araç kulanıyoırum hem motor ama motorun üstüne çıkmaya korkuyorum.bu sadece ıspartada var malisef.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR