19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA TRAFİKTEN ALKOL KONTROLÜ

ISPARTA'DA TRAFİKTEN ALKOL KONTROLÜ

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince dün alkollü araç denetimi yapıldı. Ekiplerin alkolmetre ile yaptıkları denetimlerde alkollü araç başına geçen sürücüye rastlanmadığı bildirildi.

Ayrıca 2 araç sürücüsüne kanuna uygun olmayan nitelik taşımaktan cezai işlem uyguladı.

Denetimlerde 22 araç ve sürücü kontrol edildi. Trafik ekipleri tarafından çeşitli maddelerden 2 araç sürücüsüne ise 218 lira para cezası uygulandığı öğrenildi.

Ramazan ayı içerisinde denetimlerin devam edeceği bildirildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

haide

21 Mayıs 2019 Salı 01:35

ramazanda kul hakkı yemekten korkarlar mı peki?

Okuduğunu Anlamayana

20 Mayıs 2019 Pazartesi 22:54

Haberi okuyup mu yaptınız bu yorumları?? Alkollü sürücüye rastlanmadı yazıyor!!! ve evet bu tiplerin nerelerde takıldığını herkes bildiğine göre, polis denetiminin o bölgelerde yoğunlaşması lazım, neyi bekliyorlar anlamak güç!! Ayrıca 22 araç az değil mi? Caydırıcılık açısından daha çok faal gözükülmeli.. Egzos patlatma, drift denetimleri artmalı.. Çünür'de muhtemel ehliyetsiz ve yaşları küçük çocuklar dolaşmaktadır!!

Vatandaş Rıza.

20 Mayıs 2019 Pazartesi 19:11

Çok üzücü bir durum ama Isparta da gidişat hiç iyi değil. Çocuk yaşa indi madde kullanımı. Ayrıca ramazan ayı falan demiyorlar, kirazlı dere, dere mah arkası, Muzaffer Türkeş mah . yeni yerleşime açılan hiç ev olmayan gökkubbe altı, cezaevi altı, SDÜ den Koçtepeye giden yol kenarları full alkol alanlarla dolu.Emniyet ve jandarma yetkililerine bilgi veriyorum,lütfen buralara daha çok önem verin .Saygılar.

Emir ül Malik

20 Mayıs 2019 Pazartesi 17:49

ramazanda da mı alkol allahtan korkmazlar.Allah ıslah etsin.sizleri

Muhteşem süleyman

20 Mayıs 2019 Pazartesi 17:30

Alkollü sürücüler tepelerde merkeze girenler kafayı ıyi bulanlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR