29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA'DA TRAFİK KAZASI 1 YARALI !

Yayaya Çarpan Elektrikli Bisiklet Sürücüsü Kayıplara Karıştı!

Isparta

Isparta Keçeci Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında yayaya çarpan elektrikli bisiklet sürücüsü kayıplara karıştı.

alınan bilgilere göre, kaza saat 22.00 sıralarında 129.Cadde üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Isparta Devlet Hastanesi’nden Gökçay istikametine seyreden beyaz renkli bir elektrikli bisiklet, yolun karşısına geçmek isteyen ve henüz ismi öğrenilemeyen bir kız çocuğuna çarptı. Kazada yaralanan kız çocuğu olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri tarafından Isparta Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

 Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken,olaya karışan beyaz renkli elektrikli bisiklet ve sürücüsü her yerde aranıyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Önemli Uyarı

07 Temmuz 2015 Salı 14:22

Hiç yayaya ceza kesildiğini duydunuz mu ? Mesela Mimar Sinan caddesine bakalım Trafik ışıkları yayaya kırmızı geçerken yola atlıyorlar, yaya geçitlerinden değil herkes kafasına göre istediği yerden karşıdan karşıya geçiyor(Hoş yaya geçidinde aracımızla yayaya yol versek arkadaki araçlar durmuyor), emniyet şeridlerini ışıklarda araçlar dolduruyor itfaiye ambulans geçemiyor, ülkemizde ciddi eğitim eksikliği var....

sengetli

07 Temmuz 2015 Salı 09:27

sn.emniyet müdürüm derhal bu sesiz bisikletlere karşı denetimlere başlansın.bu ne ya herkesin altında.trafik kurallarınada uymuyolar.yazık dimi o kız cocuguna.cor cocuğun altında elk.bisiklet bu ne ya.nerde denetimler.nerde trafik polisleri.havalar ısındı.beyler nerde denetyimler.

FATMA UYSAL

06 Temmuz 2015 Pazartesi 23:19

Elektrikli elektirisiz tüm motosikletler birer azrail her zaman tehlike yaratıyorlar bende şikayetciyim son süratle her an tehluke yaşıyoruz bunlsra bir çare bulmak lazım bence

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR