23 Nisan 2024 Salı

ISPARTA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

ISPARTA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Isparta

Kırıkkale İl Afet ve Acil Durum Müdürü Sedat Günay hayatını kaybetti

Kırıkkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde uzun yıllar görev yapan Sedat Günay, Kurban Bayramı’nda geçirdiği kalp krizi sonrası tedavi gördüğü Yüksek İhtilas Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Evli ve iki çocuk babası olan 50 yaşındaki Günay’ın ani ölümü, sevenlerini de derinden üzdü.

ISPARTA’YA UĞURLANACAK

Kurban Bayramı’nda geçirdiği kalp krizi sonucu Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavi altına alınan İl Afet ve Acil Durum Müdürü Sedat Günay (50), bugün sabah saat 05.30 sularında hayatını kaybetti. Isparta’nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde defnedilecek olan merhum Günay, bugün Kırıkkale’den uğurlanacak.

MERHUM GÜNAY’IN ÖZGEÇMİŞİ

02.03.1966 Isparta İli Şarkikaraağaç İlçesi Yukarı dinek Köyü doğumlu olan Sedat GÜNAY, İkokulu Yukarıdinek Köyünde, Orta ve Lise Eğitimini Şarkikaraağaç Lisesinde tamamladı. Yüksek öğrenimini 1987 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Coğrafya Bölümünden mezun olarak tamamladı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MESUT BİLGİSAYAR

29 Eylül 2016 Perşembe 18:24

Merhabalar ; Allah rahmet etsin, yattığı yer nur olsun, dua edeni çok olsun, ailesine sabır ihsan eylesin, Cehennem yüzü görmesin, bu vesile ile Cümle Kardeş, Akraba, Arkadaş, Dost ve hemşehrilerimize de, en içten dileklerimizle Mesut Kabalcı Ve Mesut Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti. Ailesi olarak rahmet eylesin. Baki dünyada, mesut bir hayat sürmesini , Yüce Allah' dan niyaz ederim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR