19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA TOKİ’NİN KAPSAMI GENİŞLEYECEK

ISPARTA'DA TOKİ’NİN KAPSAMI GENİŞLEYECEK

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili ve Plan – Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç, emekliler için TOKİ’nin konut yapacağını, bununlakalmadıklarını daha geniş kapsamlı bir konut çalışması yapıldığını söyledi

Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal’ın üyelerden emekliler için  yapılacak olan TOKİ konutlarının geç kaldığı yönünde eleştiriler geldiğini ve bu konuda Milletvekili Bilgiç’in destekleri ile TOKİ’nin yapılmasını bekledikleri açıklaması üzerine Milletvekili Bilgiç müjdeli haberi verdi.

AK Parti Isparta Milletvekili ve Plan – Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, emeklilere yönelik TOKİ konutları ile ilgili sürecin devam ettiğini belirterek şu bilgileri verdi:

“Emeklilerimize yapılacak konutların arazisi TOKİ’ye alındı.Süreç devam ediyor. Buz sadece emeklilerimize değil, toplumumuzun diğer kesimlerine de ucuz konut yapmak istiyoruz. Bu nedenle kapsam genişledi.Emeklilerimiz ile birlikte esnafımıza ve diğer vatandaşlarımıza da ucuz konut sağlamak istiyoruz. Emeklilerimize yönelik ucuz konut projesi için TOKİ çalışmalarını sürdürüyor.

Sayın Valimiz ile birlikte hem emeklilerimiz için, hem de toplumumuzun diğer kesimleri için TOKİ aracılığıyla ucuz konut yapılması çalışmalarını takip ediyoruz. Sayın Valimizde çok büyük destek veriyor.

Emeklilerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımız rahat olsun.Verilen sözler yerine geliyor. En önemli süreç olan tapunun devri yapıldı ve işlemler devam ediyor.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet ünsal

12 Mayıs 2018 Cumartesi 15:12

TOKİ ilçelere de konut yapsa artık.Konutlar ilcelede de il merkezle yarışıyor ateş pahası.Calisan emekli maasinin yarisini kiraya veriyor.Egirdir de bir proje olur insallah

Mehmet ünsal

12 Mayıs 2018 Cumartesi 15:10

TOKİ ilçelere de konut yapsa artık.Konutlar ilcelede de il merkezle yarışıyor ateş pahası.Calisan emekli maasinin yarisini kiraya veriyor.

Isimsiz

06 Mayıs 2018 Pazar 15:06

Sayin vekilimiz Sarkikaraagaç ta malesef toki yok

Seçim

20 Şubat 2017 Pazartesi 17:42

Yorum yapan arkadaşa katılıyorum. Belki de referandum sonucu bekleniyor. Ona göre bir adım atılacak bilemiyorum. Fakat gerek vekilimizden gerek dernek başkanımızdan aynı cümleleri duymak artık sıktı.

Hjll

20 Şubat 2017 Pazartesi 17:07

Vallahh toki istıyriykkk:)))

NURULLAH

20 Şubat 2017 Pazartesi 15:34

TAŞERONA KADRO MESELESİNE DÖNDÜ BU TOKİ İŞİ. İÇİMİZ RAHAT DEĞİL SAYIN VEKİLİM ÇÜNKİ TOKİ LİSTESİNDE ISPARTANIN İSİMİ YOK.

SÖZÜNÜZ SENET

20 Şubat 2017 Pazartesi 13:47

3-4 senedir sürekli yeni TOKİ yapılacak, emekliye TOKİ yapılacak diye konuşuluyor.projeyi çizip temel atılmadan inandırıcı olmayacak.seçim zamanı diyemi tekrar konuşuluyor.temeli atıp başlayın inandırıcı olsun

vvee

20 Şubat 2017 Pazartesi 13:35

hakikaten vekilimize teşekür ederiz emekliler olduğu kadar memurda içler acısı onlar içinde bir çalışma olsun içersinde ama şu bir şart olsun evi olmayan kıstas olursa iyi olur diğer türlü ticaretini yapıyorlar

Ispartalı

20 Şubat 2017 Pazartesi 13:12

Sayın vekilim dar gelirli memurlara da toki yapılsın. Memurlar çok zengin değil.

oleyyyy:)

20 Şubat 2017 Pazartesi 11:26

oleyyy:) ucu açık ama cümleler hep

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR