26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA TERS DÖNEN OTOMOBİLDE BULUNAN 3 KİŞİ YARALANDI

ISPARTA'DA TERS DÖNEN OTOMOBİLDE BULUNAN 3 KİŞİ YARALANDI

Isparta

ISPARTA'da Fikret Çakır yönetimindeki otomobil ile 42 RL 032 plakalı otomobil ile çarpışması sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle takla atarak ters döndü. Kazada sürücü ile birlikte 3 kişi yaralandı.

Kaza bugün sabah saat: 08:00 sıralarında Vatan Mahallesi Sosyal Tesisleri önünde bulunan kavşakta meydana geldi. Fikret Çakır yönetimindeki 32 HD 138 plakalı otomobil ile 42 RL 032 plakalı otomobil çarpıştı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle takla atarak ters döndü. Kazada sürücü ile birlikte eşi Aynur Çakır ve çocuğu Eylül Çakır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçtan çıkartılan yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi. Çakır ailesinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

10 Mayıs 2017 Çarşamba 15:21

Kavşaklara trafik lambası, hız kesici set vb. konulmasına karar verenler için, "büyük kaza olması, yaralanma ve can kaybı olması" gibi şeyler kriter değil. Onlar için sadece hatırlı insanların olması esas, çünkü daha önce dört kişinin öldüğü ve sürekli kazaların yaşandığı bir nokta için BİMER'e yazdığımızda gelen cevap dalga geçercesine "SÜRÜCÜLERİN YAVAŞ GELMESİ GEREKİR" oldu. Zaten sorun sürücüler, şehir içinde sürücüler dikkatli ve yavaş olsa başka bir tedbire gerek olur muydu acaba?

ters döndürmekte maharet

10 Mayıs 2017 Çarşamba 13:47

la valla:) şehir merkesinde o sürat ne iş la:) geçmiş olsun şaka gibiyiz valla- sdü yolunda hız yapan halk otobüs şöförlerinede selamlar burdan-

vatandaş

10 Mayıs 2017 Çarşamba 16:01

kaçla gidiyormuş ki göremedim haberde:=)

vatan mahalleli

10 Mayıs 2017 Çarşamba 13:21

bu bir değil iki değil hemen hemen hergün kaza oluyor o kavşakta yıllardır trafik lambası yapılsın diyoruz yapmıyorlar illaki büyük bir kazanın yaşanmasımı gerekiyor tedbir almak için birilerinin ölmesimi gerekiyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR