26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA TEMİZLİK İŞÇİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

ISPARTA'DA TEMİZLİK İŞÇİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Isparta

ISPARTA'da yol ve kaldırım kenarlarındaki otları biçen iki belediye personelinin park halindeki otomobilin zarar görmemesi için yaptıkları  çalışma, araç sahibini duygulandırdı. Aracın etrafını brandayla kapatan personelin çalışması, güvenlik kameralarına yansıdı.

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı çalışanlar, dün Işıkkent Mahallesi'nde yol kenarında ve kaldırımda bulunan otları temizledi. Çalışma sırasında çim kesme makinesiyle otları biçen 2 personel, park halindeki aracın zarar görmemesi için çevresini brandayla kapattı. Yanlarında getirdikleri tahmin edilen brandayla aracın çevresini kapatan personel, çim kesme makinesinin savuracağı parçaların otomobile çarpıp zarar vermesinin önüne geçti.

'BENİ ÇOK DUYGULANDIRDILAR'

Aracın sahibi, güvenlik kamera sistemleri işiyle uğraşan Süleyman Uğur, akşam eve döndüğünde mahallede temizlik çalışması yapıldığını öğrendiğini ve aracı park halinde olduğu için evinin önünün nasıl temizlendiğini merak ederek güvenlik kamerasını incelediğini söyledi. Süleyman Uğur, "Arabam evimin önünde park halinde olduğu için 'Acaba temizlik yapabildiler mi' diye güvenlik kamerasından bakmak istedim. Temizlik personeli arabam zarar görmesin diye brandayla korumaya çalışmış. Çok şaşırdım. Ne güzel temizlemişler. Hem kaldırımları hem yollarımızı pırıl pırıl etmişler. Hem Isparta Belediyesi'ne hem de temizlik personeline çok teşekkür ediyorum. Beni çok duygulandırdılar" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Begüm Hasgören

14 Haziran 2019 Cuma 00:36

Menfaat bekleyip yüz bulamayanlar, bi baltaya sap olamayanlar ancak kıskanırlar süleyman uğur'u. Haberi kritik yapmayı öğrenmeniz lazım kişiyi değil.ispartaliyim diyenler, once memleketinizi sevmeniz lazım. Bu anlayışla ancak kendinizi sevebilirsiniz. Sozde memleket severler, sikayet etmeyin çevrenize memletinize icraatınız olsun.

Spartasız

14 Haziran 2019 Cuma 00:27

Benim arabamı da örtü ile örtmüşlerdi. Bu anlayış insanı mutlu ediyor. Düşünceleri için ilgililere teşekkürler

Ne bileyim

13 Haziran 2019 Perşembe 22:52

Keşke SDÜ'de de böyle uygulamalar olsa. Her çim biçme çalışmasında araçlarımız çim kırıntıları ve taş atıkları ile doluyor.

rafet kuran

13 Haziran 2019 Perşembe 20:10

şükrü başkanın adına iş yapıp kelle kesenleri temizleyin benden demesi

vatandaş

13 Haziran 2019 Perşembe 19:20

araç sahibinden bir vatandaş diye bahsedilebilecekken güvenlik kamera işi yapan diye isim verilmesi reklamdan başka bir şey olmadığı izlenimi veriyor. esas yapmaları gerektiği işi bu kadar büyütmenin bir anlamı yok. vatandaşın malına zarar verilmesi halinde şikayetler ve yaptırımlar olacağı aşikar.

suskun

13 Haziran 2019 Perşembe 17:12

çuval iş görmez battaniye gerekir personele yük daha önceden uyarı yapılsa veya ilaç ile temizleme yapılsa daha uygun olr tabi ilacın zararı olabilir

Park-bahçe

13 Haziran 2019 Perşembe 16:24

Şükrü başkanın arkadaşıyım diye ekip şef lerine posta koyam çaycı ya yaptırın bu işleri

ısp

13 Haziran 2019 Perşembe 16:16

reklam kokuyor

süleyman uğur

13 Haziran 2019 Perşembe 15:46

bu haber tamamen gerçek araç benim kameralar benim haberi kurmaca övmek için yapılmış diyen arkadaş sana video görüntülerini gönderebilirim.hem işim gücüm yokta temizlik işlerine figuranlık yapacağım nasıl bir düşünce iyi olanı alkışlıyacağızz kötü olanı de eleştireceğizz

vatandaş

13 Haziran 2019 Perşembe 14:56

g-öt korkusu böyle birşey demekki ulusal basına bile vermişler. adamlara birşey denmiyor utanmadan karşılık veriyorlar bunlara acımayın arkadaşlar onlar sizin ne canınıza nede malınıza acıyorlar

gerçekçi

13 Haziran 2019 Perşembe 14:30

gerçek emekçiler helal kardeşlerimize.

Neden

13 Haziran 2019 Perşembe 14:01

Yalan haber kesınlıkle bızım arabamız mafoldu hocam her tarafı tas ısı zıle basmaya usenmısler

Batıkentli

13 Haziran 2019 Perşembe 13:32

Bayram öncesi Batıkentte dayak yiyeceklerdi bu yüzden, Demekki çeki düzen verdiler kendilerine... Acımıyorlardı normalde kimsenin arabasına atına...

ali vergi

13 Haziran 2019 Perşembe 13:02

çok güzel davranış mutlaka ödüllendirilmeli

Ali

13 Haziran 2019 Perşembe 13:01

Süleyman Amcam adamdır ayrıca belediye personelini tebrik ederim

Xxx

13 Haziran 2019 Perşembe 12:52

Aynı işçi mi bilmiyorum ama bir işçi Batıkent mahallesinde 2,5 yaşındaki çocuğumun çekilmesini beklemeden üzerinde ot olmayan kaldırımda makineyi çalıştırdı ve çocuğumun gözüne yüzüne ve vücudunun farklı yerlerine taş isabet etti. Bu haber tamamen kurmaca övmek için yapılmış bir haber. Biz şikayet etmedik diye meydanı boş bulmuşlar. Ayrıca Tatil günü sabahın köründe insanları uyandırıp kestikleri otları da akşam üstü temizlediler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR