20 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta'da Tefeci Yakalandı

Isparta'da Tefeci Yakalandı

Isparta

Tefecilik Yapmak ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet Suçundan Bir Şahıs Yakalandı:

 

 Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışma ve şikâyetlerin değerlendirilmesi sonucu, faizkarşılığı vatandaşlarımıza borç para vererek kendisine borçlandırdığı ve borçları karşılığı çek ve senet aldığı anlaşılan A.İ.Ç. isimli şahsın Yalvaç ilçesine bağlı Hüyüklü Kasabasında ikamet ettiği anlaşılmıştır. Yalvaç Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararı ile birlikte harekete geçen ekiplerimizce, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine bilgi verilmiştir. İlçe Jandarma Komutanlığından da görevli alınarak, Hüyüklü kasabasında belirlenen adrese yapılan operasyonla, A.İ.Ç. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yapılan arama neticesinde 1 adet boş, 6 adet çeşitli isimlere aitdeğişik tutarlarda senet, 1 adet ruhsatsız 7.65 mm çaplı tabanca ve bu tabancaya ait şarjör ve fişekler ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir.

 

Senetlerde adı geçen şahısların beyanları alınmıştır ve şüpheli şahıs A.İ.Ç isimli şahıs adli mercilere sevk edilmiştir.

 

Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde yasa dışı olarak yapılan faaliyetlere yönelik operasyonlarımız kararlıkla devam edecektir."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR