27 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'DA SÜRÜCÜLER DİKKAT!

Araçlarında siyah cam filmi olanlar sürücüler bu haber sizin için çok önemli!

Isparta

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın, Araçların İmal, Tadil ve Montajı Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Yönetmelikle, araçlarda cam filmi ve renkli cam kullanımına ilişkin hükümde değişiklik yapıldı. Buna göre, cam filmi ve renkli cam kullanımında Karayolları Trafik Yönetmeliği'nin 63. maddesi esas alınacak. Karayolları Trafik Yönetmeliği'nin ilgili maddesi ise "Taşıtların camlarının görüntüyü değiştirecek seviyede renkli kullanımı veya camların üzerine renkli film tabakaları yapıştırılması yasaktır" hükmünü içeriyor.

ISPARTA’DA UYGULAMA BAŞLADI

Isparta’da ise Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri kontrol ettikleri araçlarda siyah cam filmi bulunan araç sürücülerine ceza yazıyor. Ayrıca siyah cam filmleri söktürülüyor. Halı Sarayı önünde bugün çok sayıda araç durdurularak siyah cam filmleri söktürüldü.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet

24 Ekim 2017 Salı 16:36

yasak olsun tamam ama belli oranda film tonuna kadar olsun.simsiyah olmasın makul oranda siyah olsun ailemiz var küçük bebeğimiz var araç içinde naklen yayınmı yapalım.

Necati güllü

23 Ekim 2017 Pazartesi 23:11

Çok para lazım.

sada

23 Ekim 2017 Pazartesi 12:11

Yaptığınz gerçektn çok yazık. Sizler kendnizi sevdirmek yerine artık iyice kendnze kötü söz ettrmeye başladınz.Önce serbest de çektirsin vatandaş sonra yasak de pat ceza yaz.1 gecede filmi yasakladınz. Ispartadan baska yerlerde bu kadar sıkı denetim yok!Tamam egsoza ceza yazın, yüksek sesle müzik dinleyene de gerekeni yapın ama helezon film karısmayın. 5yıl Antalyada yasadım helezonlar kesik veya film oldğu için asla ceza yemedim. Yiyen de duymadm. Kndinizi düşman ediyonuz pisti açın madem !

abidin parlak

22 Ekim 2017 Pazar 19:14

Simsiyah filimler kesinlikle yasaklanmalı. Güvenlik kuvvetleri için içi görünmeyen araçlar çok tehlikelidir. İçeriden polise silah mı doğrultuyorlar, arabayı çocuk çoluk mu kullanıyor belli değil.

Oylesine

22 Ekim 2017 Pazar 15:17

Kendi milletine ceza yazmaktan zevk alan bir ülkede yaşadığımız için ****et normal bi olay.''Önce serbest diyelim yaptırsın enayiler sonra tekrar yasak deriz basariz cezayı cok zevkli oluyo cunku''

Qwerty

22 Ekim 2017 Pazar 14:57

Yasak yasak değil yasak yasak değil .paparya falı bakalım artık. Bence yasak olmamalı.

cok gezen adam

22 Ekim 2017 Pazar 09:03

Yeter artik ya! Ulkemizde ugrasilan kurallara bak. cam filmi kullanmayan ulke varmi? Allah askina...! Suphelendigin arac varsa durdu yap aramani,yap cezai islemini.yani ailecek giden araci durdur yok efendim aracinizda film var ceza yazicaz.bunu neresi etik!!! birakin bu isleri.yanliz isparta bu konulrda cok sknt

Has lspartalı

22 Ekim 2017 Pazar 02:03

Böyle sacmalik olmaz bune ya vatandas la dalga mı geciyorlar yasak degil diyorlar sonra yasak diyorlar amac ne yazik çok yazik insanlar kendi aracina bisey yaptiramicak mi vergi diyorsunuz veriyoruz bu ne simdi bi kendi şahsi aracımıza film bile yaptiramicakmıyız

yazık günah

22 Ekim 2017 Pazar 01:41

madem böyle önce polisler kendi arabalarında o koyu simsiyah filmleri söksün ondan sonra millete ceza yazsınlar

devletin bir kazıgı daha

22 Ekim 2017 Pazar 01:00

önce serbest yap millet taktırsın sonra para lazım oldumu yasakla güzel plan

madur

22 Ekim 2017 Pazar 00:05

böyle bir ülkede yaşıyoruz işte...arabanın içerisinde çocukta olabilir önemli eşylarada. cam filmlerinin amacı korumak zaten.her hangi bir kazada camın patlamasını engelleyecek tek sey oevet aşırı derecede koyu olanlara lafım yok haklılar ama evraklı garaantili cam filmlerine ceza yazılmaması lazım bence...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR