23 Nisan 2024 Salı

GENÇ AVUKAT ISPARTA'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

GENÇ AVUKAT ISPARTA'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Isparta

İzmir'den tatil için gittiği Ordu'nun Fatsa ilçesinde kaldığı otel odasında ölü bulunan avukat Burcu Setol Şimşek memleketi Isparta'da son yolculuğuna uğurlandı.

Evli ve bir çocuk annesi olduğu öğrenilen Şimşek (36) için Merkez Karaağaç Mahallesi Camii Meydanlığı'nda cenaze namazı kılındı. Eşi Oğuz Şimşek, metanetini korurken genç avukatın cenazesi Halife Sultan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Olayın geçmişi

Tatil için İzmir'den Fatsa'ya gelen Burcu Setol Şimşek'den haber alamayan eşi otel görevlilerinden yardım istedi. Odayı kontrol eden görevliler Şimşek'in yerde hareketsiz yattığını görünce durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Hayatını kaybettiği belirlenen Şimşek'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Şimşek'in kalp krizi sonucu öldüğü öğrenildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

.....

28 Temmuz 2017 Cuma 07:30

Tatile gitmedi iş için gitti. Eşiyle birlikte gideceklerdi oğlu gece ateşlenip hastalanınca tek gitmek zorunda kaldı. Saçma yorumlar yapıp insanların canını sıkmayın.

Paşa

27 Temmuz 2017 Perşembe 10:02

Herseyden önce tatile gitmedi..meslegi geregi adliyede görevi vardı....simsek denen sahış ölen kişinin arkasından sacma bir yorum...sorsan muslumansın...evet dersen bir fatiha oku...git kendi eşinle ilgilen

vay be!

28 Temmuz 2017 Cuma 09:05

paşa rumuzlu arkadaş, niye bu kadar atarlanıyorsun ki! Bu haberi böyle yapanlara kızman gerekiyor. Hala aynı fikirdeyim, ister erkek ister bayan olsun evli isen tek başına TATİL yapması tuhaf geliyor. Tek başına bir bayan tabiki de erkekler gibi tatile, eğlenmeye vs.vs. gidebilir ama söylediğim gibi evli olmak ayrı bir sorumluluk taşıyor. Amacım ölmüş insanı kötülemek veya olumsuz algı oluşmasını sağlamak değildi, buna sebebiyet verdiysem çok özür dilerim..

şimşek

27 Temmuz 2017 Perşembe 09:07

Gerçekten çok üzücü ama insan düşünmeden edemiyor. Arkadaş evli insanlar nasıl oluyor da tek başlarına tatile gidebiliyorlar (erkek veya bayan farketmez). Alla alla....

beş

26 Temmuz 2017 Çarşamba 16:46

korku ve endişe verici bu durumdan dolayı kaygılıyız !

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR