25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA SOKAK KÖPEĞİNİN KULAKLARINI KESTİLER

ISPARTA'DA SOKAK KÖPEĞİNİN KULAKLARINI KESTİLER

Isparta

ISPARTA'da bir sokak köpeğinin kulakları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kesildi. Acı içindeki hayvan, belediye ekiplerinin müdahalesi sonrası barınağa götürüldü.

Davraz Mahallesi Gülbirlik İlkokulu yakınlarında dün bir sokak köpeği kulakları kesilmiş halde bulundu. Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine Isparta Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Acı içindeki köpeğin yanına gelen ekipler önce hayvanı sakinleştirdi ardından da ilk müdahaleyi yaptı. Köpek ilk müdahaleden sonra Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürüldü. Hayvanı görenler, bunu yapanların bulunarak cezalandırılmasını istedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Özge G.

26 Haziran 2018 Salı 09:18

Sizi yetiştiren anne babanın kulaklarını kesmek lazım önce. Vicdansızlar!

Yaşar

25 Haziran 2018 Pazartesi 19:40

Bunların son bulmasınının tek bir yolu var, kısasa kısas uygulamak yani köpeğin kulağını kesenin kulağını keseceksin o zaman görelim bakalım aynı şeyi bir daha yapabiliyormu ahlaksız şerefsizler

Hayvansever

25 Haziran 2018 Pazartesi 18:13

Daha ne kadar sürecek bu hayvanlara,canlılara yapılan eziyet daha be kadar sürecek kadın,çocuk tecavüzleri ve cinayetleri?? Hırsızlar,torbacılar daha ne kadar böyle elini kolunu sallaya sallaya gezecek??

Adnan

25 Haziran 2018 Pazartesi 14:09

Sayın Valimize Sesleniyorum , Sayın yetkililer ıspartada hayvana yapılan tüm eziyetler cezasız kaldı bunu sorgulamak gerekmez mi bunu bir çocuğa yapsalardı ne oldurdu ? Bunu bulamadınız diyelim geçen sene mehmet töngede 100 tane köpek zehirlendi onlarca polis tüm kamera kayıtlarını topladı bu neden ortaya çıkmıyor bu hayvanlara yapılan şiddetin bile önüne geçemiyorsak insanı nasıl koruyabiliriz ?

Vatandaş

25 Haziran 2018 Pazartesi 11:51

Belediye ekiplerinin gelmesi için kulaklarının kesilmiş olması lazım hasta hayvan İçin aradık yarın geliriz dediler akşamına Köpek öldü boşuna yapılmış orası kapatıp park yapsınlar

salih yemez

25 Haziran 2018 Pazartesi 10:54

Allah onları ıslah etsin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR