19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA ŞOK EDEN OLAY !

ISPARTA'DA ŞOK EDEN OLAY !

Isparta

 Isparta'nın Eğirdir ilçesinde  yaşayan Ü.Ş. isimli bayan telefon dolandırıcılarına tam 25 Bin TL'sini kaptırdı. Olay geçtiğimiz günlerde Y.B. isimli bir şahsın Ü.Ş'yi arayıp kendisini Savcı olarak tanıtması ile gerçekleşti. Dolandırıcılar telefon görüşmesinde fetöcü terör örgütü üyeleri  hesaplarınıza  el koyacak, bunun için paralarınızı hemen verdiğimiz hesap numarasına gönderin, paralarınızı kurtaracağız, demeleri üzerine Ü.Ş. telefondaki sese güvenerek tam 25 Bin TL'sini  verilen hesap numarasına yatırdı.

İstanbul'da bulunan dolandırıcı Ü.Ş'nin 25 BİN TL'sini çekti. Daha sonra tekrar arayarak kendisini Savcı ve Komiser olarak tanıtarak tekrar para yatırmasını istedi. Bu durumdan şüphelenen Ü.Ş. isimli bayan hemen Eğirdir Cumhuriyet Savcılığına giderek şikayette bulundu. Şikayet üzerine başlatılan soruşturma neticesinde polis Y.B.'yi İstanbul'daki adresinde yakaladı. Telefon dolandırıcılığı yapan Y.B. Adli makamlara sevk edildi. 


Kemal ERBEN - EĞİRDİR

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

cengiz HAN

24 Ocak 2018 Çarşamba 08:44

kabahat Devlette kardeşim yakaladıklarının kolunu kesecek bak o zaman yapıyorlarmı

Mehmet Gembay

23 Ocak 2018 Salı 17:19

vermeyin artık şu dolandırıcılara para yav. napıyorsunuz siz. telefonda para isteyene para mı verilir. sahtekarlara aldanmayın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR