20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'DA ŞOK EDEN İNTİHAR!

ISPARTA'DA ŞOK EDEN İNTİHAR!

Isparta

ISPARTA'da Yetkin Kocabaş intihar ederek yaşamına son verdi. 

Olay dün gece saatlerinde meydana geldi. Evde bulunduğu sırada ruhi bulanıma giren Yetkin Kocabaş, kendi asarak yaşamına son verdi. 

Yetkin Kocabaş'ın berber olduğu öğrenilirken, intihar sebebi ise henüz öğrenilemedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sa

20 Aralık 2016 Salı 12:56

Yetkin abi kuzenimdi kendisinin bipolar bozukluğu vardı . Onu tanısaydınız çok severdiniz kahkahaları aklımdan çıkmıyor sohbetine doyum olmazdı hep mantıklı konuşurdu çok zeki olduğunu anlardınız hep eğlence yönü baskındı fakat son 1 senede iş sorunları yaşadığı bir kaç olay onu çok etkiledi burda ona destek olamayarak hepimizin suçu var intihar etmesini düşünemezdik bu konularda ölümden korktuğunu söylerdi hep akşam üstü çay içtimiz abimizin gece böyle bişey yapmasına anlam veremiyorum .

üzgün... :(

18 Aralık 2016 Pazar 22:38

Kendisini tanımıyorum. Keşke tanımış olsaydım, keşke arkadaşım olsaydı.Altın bileziği de varmış, kuaförmüş. Maalesef şimdi hayatta değil.Çok geç kaldık, çok hem de. Facebookta sayfasını aradım, buldum, Sayfasındaki son paylaşımı :'' Belki de son zamanlarım.'' dedikten saatler sonra intihar ederek hayatına son vermiş.İçi dışı boş paylaşımları laf olsun diye beğenenler,yorum yapanlar keşke onun sayfasındaki bu vedasını da okusalardı.Ona uzanan bir dost eli olsaydı bu ölümün önüne geçilebilirdi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR