15 Mayıs 2024 Çarşamba

İşçi alımı için findeks puanı şartı

İşçi alımı için findeks puanı şartı

Isparta

Isparta’da sosyal medyada paylaşılan bir işçi alımı ilanında findeks puanı şartı koyuldu. Başvuru yapmak isteyenlerin Findeks puanının 1000 ve üzerinde olması istendi. İlana yapılan yorumlar ise bir hayli ilginç oldu.

PEKİ YA FİNDEKS PUANI NE DEMEK?

Findeks Kredi Notu; kişilerin kredi, kredi kartı ve kredili mevduat hesaplarındaki ödeme alışkanlıklarına, limit ve borç durumlarına, yeni kredili ürün açılışlarının yoğunluğu gibi detaylara göre hesaplanan nottur. Findeks Kredi Notu 1-1900 arasında değişir. Not 1'den 1900'e doğru ilerledikçe risk seviyesi azalır.

İlanda ise ‘Askerliğini yapmış, Findeks puanı 1000 puanın üstünde olan ve en az B ehliyetli 35 yaş altı depoda çalışacak arkadaş arıyoruz’ denildi.

İlanın altına yapılan yorumlarda ise hem tepki hem eleştiri geldi.

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Özgür

01 Mayıs 2024 Çarşamba 14:49

İcra dosyaları ile ugrasmamak icin istemiştir. İsverene calisani ile alakali icra dairesinden maas hacizi gelir ve zamaninda cevaplamaz ise isveren borc kabullenmis oluyor ve bu ilani veren isverenin basina gelmis ise boyle birsey onun için böyle bir ilan vermiştir.

Hasan

01 Mayıs 2024 Çarşamba 12:47

Demek ki işveren işçilerine yüklü miktarda kredi çektirecek uzak durmak lazım böyle iş verenden.

İşsizdoktor

01 Mayıs 2024 Çarşamba 12:38

Ey işsizler iş beğenmiyorsunuz ondan oluyor, ya adamlar 1500 puan isteselerdi? Allah'tan B ehliyet istemiş, dron operatörlük ehliyeti de isteyebilirdi. Şükredin, fakirlik on numara gerisi palavra. Açın benim A8'in kapısını bakayım. Ohhh çok şükür klima buz gibi etmiş içeriyi...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR