18 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA ŞEHİDİMİZİN ADI ARTIK ÖLÜMSÜZ ..

ISPARTA'DA ŞEHİDİMİZİN ADI ARTIK ÖLÜMSÜZ ..

Isparta

İstanbul’da 10 Aralık 2016 tarihinde Vodafone Arena’nın yanında yapılan hain bombalı terör saldırısında şehit olan polislerimiz arasında Ispartalı Durmuş Öcal da yer almıştı. Belediye Meclisi’nin Ocak ayıilk toplantısında Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, başkanlık teklifi vererek, Öcal’ın isminin en güzel yerde yaşatılmasını istemişti. İsim Komisyonu Öcal’ın ismini Devlet Hastanesi karşısındaki parka verdi.

 

Komisyon raporunu okuyan İsim Komisyonu Başkanı Oğuzhan Göker, “Ülkemiz bugünlerde oldukça zor günler geçirmektedir. Gerek dış güçler gerekse de bu güçlerin ülkemiz içerisindeki taşeron uzantıları ülkemizin venecip Türk Milleti’nin birlik ve bütünlüğünü bozmak, kardeşi kardeşe kırdırmak ve huzur ortamını ortadan kaldırabilmek için her gün farklı senaryolarla karşımıza çıkmaktadırlar. İşte bunlardan bir tanesi de 10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul'da meydana gelmiştir. Eli kanlı terör örgütü tarafından patlatılan bombada Vodafone Arena’da maç görevi yapan kahraman Çevik Kuvvet Polisleri hedef alınmış, ve 30’u polis olmak üzere 39 vatan evladı hem de tam Dünya İnsan Hakları gününde şehit edilmiştir. İşte bu şehitlerden bir tanesi olan Ispartalı hemşehrimiz Durmuş ÖCAL’ın isminin bir cadde, sokak veya parka konulması hususunda başkanlık makamının getirmiş olduğu teklif komisyonumuz tarafından değerlendirilmiş olup Şehit Durmuş Öcal’ın isminin Devlet Hastanesi karşısında bulunan 112 ve 129 caddeler ile 1523 ve 1509 nolu sokakların kesişiminde bulunan parka verilmesi komisyonumuzca uygun uygun bulunmuştur” dedi.

 

Komisyon raporunun ardından Başkan Günaydın, Şehit Durmuş Öcal’ın isminin parkın yanı sıra o bölgede bulunan caddelere de verilmesini istedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş olarak

07 Ocak 2017 Cumartesi 09:53

dalgami geciyo nuz allah askina... askerihastane neguzel oldu ben baskan olsaydim bolge hastanesi icin calisirdim yigitler fatihabekler

AOY

07 Ocak 2017 Cumartesi 00:29

Yazıklar olsun. O kıytırık parka mı verdiniz adını. Orayı mı layık gördünüz!

Yazıklar olsun....

06 Ocak 2017 Cuma 21:31

Yazıklar olsun. Gencecik fidanlari şehit ettirteceginize, daha iyi ve sorumlu yöneticiler olsa o isimlere gerek bile kalmaz. Ülkemin ak mallar döneminde verdirttigi şehit sayısı önceki dönemlerin kaç katı kimbilir. Teröristlere silah gönderip bu silahla vatan evlatlarını vurdurtan zihniyetiniz batsın.

Fırat

06 Ocak 2017 Cuma 20:46

O şehidimin mekanı cennet olsun inşallah. Mehapeliler de vatan için birşey yapsınlar az buçuk

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR