20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'DA SAHTE DOKTOR YAKALANDI

ISPARTA'DA SAHTE DOKTOR YAKALANDI

Isparta

Sağlık Müdürlüğü, Hızırbey Mahallesi'ndeki evinde insan sağlığı üzerinden para kazanmak amacıyla sahte fizyoterapistlik yapan bir kişiyi tespit etti, savcılığa bildirdi.

İnsan sağlığı üzerinden para kazanmayı uman sahtekarların sayıları her geçen gün artıyor. Sağlık sorunlarına çare bulmak için her yolu deneyen her kapıyı çalan hastalar umut tacirlerinin eline düşebiliyor.  Bu sahtekarlar malesef utanmadan sıkılmadan fizyoterapist unvanını kullanabiliyorlar. Isparta'da da insan sağlığı üzerinden para kazanmayı uman bir sahte fizyoterapist yakalandı. İhbarları değerlendiren Sağlık Müdürlüğü, Hızırbey Mahallesi'ndeki evini fizyoterapist muayenesine çeviren sahte doktora baskın yaptı. Sahte fizyoterapist Ş. Ö. hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulurken, sahte doktor muayehanesi mühürlendi. Sahte fizyoterapistten parasını vererek hizmet alan çok sayıda kişinin mağdur olduğu ve dolandırıldığı öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gerçek

22 Aralık 2016 Perşembe 00:58

Gerçek Fizyoterapistler bile ftr mezunudur tıp fakültesi mezunu olmadıklarından doktorda değillerdir. Doktor olup uzmanlığını fizik tedavi üstüne almışsa fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı ya da fiziyatrist denir.

Vatandaş

22 Kasım 2016 Salı 15:32

Fizyoterapist, doktor değildir. Onun doktoruna Ftr fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı denir...

AHMET ERSAN

23 Kasım 2016 Çarşamba 08:23

UZMAN OLDUMU DOKTORDUR SİZDE BİLEMEDİNİZ.DOĞRUSU FİZYOTERAPİST OLACAKTIR.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR