19 Nisan 2024 Cuma

Isparta'da Protokol Bayramlaştı

Isparta'da Protokol Bayramlaştı

Isparta

 

Kurban Bayramı dolayısıyla Isparta'da protokol bayramlaşma töreni düzenledi. !

 

Barida Otel'deki törene Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Ak Parti Milletvekili Recep özel MHP  Milletvekili Nevzat Korkmaz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, CHP Isparta Milletvekili Vedat Şenol Mustafa Kurutmaz,siyasi partiler, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

 

Vali Vahdettin Özkan, katılımcıların tek tek bayramını kutladı. Özkan, verdiği bayram mesajında Isparta'daki bütün kurum temsilcilerinin bir arada olmasının kendisine bayramı katmerli bir şekilde teneffüs ettirdiğini söyledi.

 

Bayramların birlik ve beraberlik günleri olduğunu belirten Özkan, şöyle konuştu: "Kurban bayramlarında satın alma gücü düşük insanlarımıza el birliği ile vatandaşlarımızın kamu ve özel kurum,kuruluşlarının koşturarak yardımcı olması dünyanın örnek alması gereken bir faaliyettir. Bu güzel icraatların, faaliyetlerin, geleneklerin, diniveci belerin icrası bizim toplumsal yapımızın da aynı zamanda güvenceme kanızması. Gelecek nesillere aktarılması en büyük zenginlik kaynağımızdır."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet

05 Ekim 2014 Pazar 22:59

Hiç ikram yoktu 2 Salatalık 2 Havuç.

yalvac.li

05 Ekim 2014 Pazar 16:20

Bir bayramda halkla bayramlassalar daha guzel olur .hep protokol olmasinlar halkin icine girip halkla kucaklassinlar dertlerini dinlesinler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR