24 Nisan 2024 Çarşamba

ISPARTA'DA POLİSTEN ŞOK BASKIN

ISPARTA'DA POLİSTEN ŞOK BASKIN

Isparta

Isparta'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 3 şüpheli de gözaltına alındı

Isparta Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri bugün sokak satıcılarına operasyon düzenlendi. Yayla Mahallesi'nde bir eve yapılan operasyonda K.T, H.Ö. ve N.S. isimli 3 şüpheli yakalandı. Evde yapılan aramada 5 parça halinde 237 gr ESRAR maddesi, 2 gr Kenevir tohumu, 8 paket halinde 52.14 gr METAMFETAMİN maddesi, 3 parça halinde 4.67gr EROİN maddesi, 1 adet SUBOXONE, 2 adet ruhsatsız tabanca, Tabancalara ait 2 adet şarjör ve 12 adet 9mm fişek, 1 adet ruhsatsız Av tüfeği ve 28 adet fişek, 1 adet hassas terazi, Paketleme için kullanılan şeffaf kilitli poşetler, Uyuşturucu kullanmakta faydalanılan aparatlar ele geçirildi.

Şüphelilerden N.S. hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapılırken, K.T ve H.Ö. hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılarak gözaltına alındı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali

17 Aralık 2018 Pazartesi 19:41

Sayın polis abim geberdin gitsin

Ekrem

17 Aralık 2018 Pazartesi 19:21

Allah TÜRK POLİSININ ayağına taş değdirmesin. Bu torbacılar hırsızlar driftciler siz devam edin insanları rahatsız etmeye. Ummadığınız imkansız dediğiniz yakalanmayiz dediğiniz anda Türk Polisi balık tutar gibi yakalar sizi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR