20 Mayıs 2024 Pazartesi

8. Geleneksel Oyuncak Sergisi açıldı

8. Geleneksel Oyuncak Sergisi açıldı

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, “Materyal Geliştirme Dersi” kapsamında Öğr. Gör. Dr. Yasemin Tarcan’ın öncülüğünde kendi tasarladıkları oyuncakları sergilemenin mutluluğunu yaşadı.

Bu yıl “Kendi Oyuncağını Kendin Seç” temasıyla hazırlanan “8. Geleneksel Oyuncak Sergisi” ve Eğitim Fakültesi binası önünde gerçekleştirildi. Isparta Sağlık Hizmetleri MYO ve Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan iş birliği kapsamında serginin açılışına Isparta Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur ve yardımcısı Fevzi Güçlü, Üniversitemiz Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Ali Tabur, Isparta Güzel Sanatlar Lisesi idarecileri ve öğretmenleri, çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Atatürk Ortaokulu Anasınıfı, Gülçiçek Anaokulu, Kuleönü Anasınıfı ve Atabey Şehit Dursun Aksoy Anaokulu’ndan öğrenciler sergi alanını gezerek beğendikleri oyuncakları aldı. Kalan oyuncaklar ise yeni açılacak bir anaokuluna dağıtılacak.

Güzel Sanatlar Lisesi müzik ve resim öğretmenleri tarafından hazırlanan resim ve müzik atölyelerinde öğrenciler keyifli anlar yaşandı. Atabey Şehit Dursun Aksoy Anaokulu’ndan gelen öğrenciler için heyecanlı olan durum ise öğretmenleri Ayşe Tosun’un mezun olduğu bölümdeki bir etkinlikte yer almaları oldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kurbağacık

08 Mayıs 2024 Çarşamba 20:53

ee tarcan nereden nereye...gerçek başarı öyküsü

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR