25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA PEŞ PEŞE İNTİHARLAR GELİYOR

Isparta peş peşe gelen ölüm haberleri ile çalkalanıyor. Dün Süleyman Demirel Üniversitesinde yaşanan intiharın ardından hemen Eğirdir ilçesinde göl içinde ölmüş bir erkek cesedi bulundu. Aynı gün ise 3 çocuk annesi bir kadının intihar haberi de geldi.

Isparta

Isparta peş peşe gelen ölüm haberleri ile çalkalanıyor. Dün Süleyman Demirel Üniversitesinde yaşanan intiharın ardından hemen Eğirdir ilçesinde göl içinde ölmüş bir erkek cesedi bulundu. Aynı gün ise 3 çocuk annesi bir kadının intihar haberi de geldi.

İşte o olaylar...

Gölün içinde erkek cesedi

Isparta'nın Eğirdir İlçesi Cami Mahallesi'nin Eğirdir Gölü kıyısında saat 15.00 sıralarında hareketsiz bir kişi olduğunu görenler polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ceset polis ve itfaiyenin çalışması sonucunda gölden çıkarılarak kıyıya getirildi. Savcının olay yerine gelmesinin ardından ceset otopsi için Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne gönderildi. Ölüm nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öğrenci köprüden atladı

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Bilimler MYO öğrencisi olan 23 yaşındaki S.Ç, Antalya'da yaşayan ablası ile bir telefon görüşmesi yaptı. Telefonda ablasına intihar edeceğini söyleyen S.Ç. ablasının bütün çabalarına rağmen onu dinlemedi ve SDÜ üst geçidinden İstanbul yoluna kendisini bıraktı. S.Ç. olay yerinde yaşamını yitirdi.

3 çocuk annesi kadın intihar etti

Isparta'nın  Şarkikaraağaç'a bağlı Aşağı Dinek Köyü'nde intihar olayında iddialara göre eşiyle boşanma aşamasında olan S.K., annesinin evindeki bahçedeki ceviz ağacına bağlı ipte boynundan asılı halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. S.K.'nin cenazesi otopsi için Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi morguna konuldu.İntihar eden talihsiz kadının 3 çocuk annesi olduğu ifade edildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

cinni vaka

11 Ocak 2018 Perşembe 11:46

bu iş tamamen cinler tarafından kasıtlı yaptırılıyor

Necip

03 Kasım 2017 Cuma 00:16

Bu yil asiri derecede intihat vakalari duyuyorum en uzucu yani genc lerde cok artmis olmasi gencleri intihari cok artti insanlari koylerinden alip sehirlere koyduk is yok as yok birde okutuyoruz sehir ekonomisi icin gencler okuyupda is bulamadimi bulanimdan cikamiyorlar bence .allah rahmet eylesin yakinlarina sabir versin

Vatandaş Rıza

02 Kasım 2017 Perşembe 10:36

Ekonomik darboğaz, aile içi şiddet, yalnızlık bunların hepsi intihara sebep olabilir. Ülkede son yıllarda geçim derdi bir hayli zorlaştı. İnsanlar rahat ve huzurlu bir şekilde geçinemiyorlar. Bir kısım azınlık çok zenginleşirken büyük çoğunluk yoksulluk içinde para sahiplerine kölelik yapıyor. Yakınlarınızı iyi gözlemleyin, dertlerine ortak olun.

Elif ışık

02 Kasım 2017 Perşembe 09:17

Isparta da gecen 4 yılım boyunca intiharı nerdeyse her gün düsünmüsümdür. O şehirde bi kasvet var gerçekten haberi okur okumaz normaldir dedim. Fazla üniversite öğrencis ve askeri bi arada tutan her yıl yığınlarca issiz genci mezun eden insanları 4 yıl boyunca her turlü sömüren esnafdan tut okuldaki akademisyenlere kadar bir çok ıspartalı.

Ispartalı

02 Kasım 2017 Perşembe 01:32

ALLAHIM SONUMUZU HAYIR EYLESİN BÜTÜN DÜNYAYI ARTIK NEKADAR BASİTLEŞTİ ADAM ÖLDÜRMEK,İNTİHAR ETMEK.... KİM BİLİR NE DERDİ VARDI ALLAH RAHMET EYLESİN......

Misafir

01 Kasım 2017 Çarşamba 23:53

Isparta çok pahalı bir şehir. İnsanlar zor durumda kalıyor kiralar evler ateş pahası sanırsın Paris. Allah kimseyi canına kıyacak kadar çaresiz bırakmasın

Polyanna hikayesini bilmesek

01 Kasım 2017 Çarşamba 23:37

Emin olun bizde intihar ederdik . Isparta olarak bakmayın olaya Türkiye hatta dünya olarak bakin ülke bitik demek yetmez dünya bitik ... Öyle ki artık insanın değeri yok çünkü çok ...Kaynakların büyüğü ABD de ... İnsanlar perişan ve maalesef aç. Dünya genelinde kaynakların paylaşımı eşit ve adil olarak yapılamazsa ki bunun için o büyük devletlerin emperyalistlerin yok olması lazım olan zavallı halklara olacak ... Maalesef bu intiharların sayısı giderek artacak ... Olan bize olacak...

Haksızlık

01 Kasım 2017 Çarşamba 22:11

İşsiz parasız kaldı millet işten çıkış çoğaldı haksı yere işe girenlerde çok ne yapsın millet son çare

Physicist

01 Kasım 2017 Çarşamba 21:03

Vermeyin böyle haberleri. Bu haberler yayıldıkça vakalarda artıyor.

Spartaküs

01 Kasım 2017 Çarşamba 20:11

Zor bir durum. Allah yakınlarına sabır versin. Birileri şu konut fiyatlarındaki fahiş fiyatları indirmek için çalışma yapsın. Ev kiraları da aynı oranda çok yüksek. Artık bende inanmıyorum yaşanılabilir bir şehir sıralamasında Isparta'nın birinci olduğuna.

Ahmi

01 Kasım 2017 Çarşamba 20:07

Sanırım intihar olaylarında Türkiye de 1.sırada yer alacağız bu gidişle.Allah ecir sabır versin. Ispartamin naciz güzel toplumumuzu zalim şeytandan kullardan korusun

Elektrkçi

01 Kasım 2017 Çarşamba 18:33

Ülkede ferahlık yok sebep bu.

bence

01 Kasım 2017 Çarşamba 17:44

Bu haberler, ıspartanın. Ülkemizin en mutlu 13. Sehri olduğu haberinin ardından artış göstermesi düşündürücü ve bir okadarda üzücü.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR