19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA OTOMOBİLİN ÇOCUĞA ÇARPMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

ISPARTA'DA OTOMOBİLİN ÇOCUĞA ÇARPMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Isparta

ISPARTA'DA otomobil karşıdan karşıya geçmeye çalışan çocuğa çarptı. Kaza otomobilin güvenlik kamerasına an ve an yansıdı.

Kaza bugün öğle saatlerinde Yedişehitler ve Zafer Mahallelerini ayıran ana yolda meydana geldi. IYAŞ Park AVM istikametinden seyir halinde olan otomobil karşıdan karşıya geçmeye çalışan 6 yaşındaki Adem Yılmaz'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle Adem Yılmaz yaklaşık 5 metre sürüklendi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından Yılmaz'a olay yerinde ilk müdahale yapılırken daha sonra Isparta Şehir Hastanesi'nde kaldırılarak tedavi altına alındı. Yılmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İŞTE O KAZA AN VE AN İZLEYİN

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Adsız

23 Haziran 2017 Cuma 11:23

Üstelik çocuk iki aracın arasından aniden çıkmıyor ve açık alandan net bir şekilde geldiği görülüyor.Çocuğun yola doğru koştuğu andan itibaren -iyi izlenirse- araçla çocuk arasında mesafe de var.Sürücü frene bile basmamış bence fren mesafesi olduğu halde.Belki de telefona bakıyordu sürücü.

Adsız

23 Haziran 2017 Cuma 11:09

Araç hızlı,sürücü dikkat etmemiş,tedbirli olmalıydı.Sürücüyü kollamaya gerek yok.Yaptığı tek doğru şey olay yerinden kaçmamak olmuş.

Serdar

22 Haziran 2017 Perşembe 11:06

Çok geçmiş olsun ,Allah korumuş,Şehir içi hız lara dikkat edelim

Tarafsız

22 Haziran 2017 Perşembe 00:49

Sürücünün hiçbir suçu yok ****et hız sınırları çerçevesinde tamamen çocuğun ailesi suçlu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR