26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA OTOMOBİLE GİREN YILANI ÇIKARAN İTFAİYE, KÜREKLE ÖLDÜRDÜ

ISPARTA'DA OTOMOBİLE GİREN YILANI ÇIKARAN İTFAİYE, KÜREKLE ÖLDÜRDÜ

Isparta

Haber: Nurettin ARKAN- Isparta'da otomobile girdikten sonra burada yaklaşık 80 kilometre yolculuk eden yılanın çıkartılması için itfaiye çağırıldı.

Gelendost'ta akaryakıt istasyonu işleten Doğan Tandoğan dün 32 KB 222 plakalı otomobiliyle iş için Isparta-Konya karayolu üzerindeki bir soğuk hava deposuna gitti.


ARACININ ALTINA DOĞRU BİR YILAN GİTTİĞİNİ GÖRDÜ

Tandoğan, aracını park ettiği sırada bir yılanın otomobilin altına doğru gittiğini gördü. Hayvanın uzaklaşmış olduğunu düşünerek önemsemeyen Tandoğan, işini hallettikten sonra Isparta merkeze hareket etti.

SAĞ ÖN TEKERE DOLANMIŞ HALDE BULUNDU

Yaklaşık 80 kilometre gittikten sonra kent merkezi İstasyon Caddesi'ndeki evine gelen Doğan Tandoğan, otomobilini otoparka koyup eve çıktı.Bir süre sonra evine gelen komşuları otomobilinin ön camında yılan gördüklerini söyledi. Aşağı inen Tandoğan, hayvanı aracının sağ ön tekerine  dolanmış halde olduğunu fark etti.

Otomobile giren yılanı çıkaran itfaiye, kürekle öldürdü


2 METRELİK YILAN ÇIKARILDI, KÜREKLE İTLAF EDİLDİ

Otomobiliyle Isparta Belediyesi'ne bağlı itfaiye istasyonuna giden Tandoğan, durumu anlattı. İtfaiye personeli tarafından bir aparat yardımıyla çıkarılan yaklaşık 2 metrelik yılan kürekle itlaf edildi. Doğan Tandoğan, şunları anlattı:

"HALA OLAYIN ŞOKUNDAYIM"

"Yılan sağ ön tekerleğin iç kısmındaydı. Mahalle halkını korkutmamak için aracı çalıştırıp itfaiye önüne geldim. Görevliler özel aparatlarla yılanı olduğu yerden uzun uğraşlar sonucu çıkarıp etkisiz hale getirdi. O kadar uzun mesafede yılanın nasıl olup da düşmediğini anlamış değilim. Hala olayın şokundayım."


 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

serdar

07 Haziran 2017 Çarşamba 09:32

itfaiye ile birlikte yaban hayatı koruma müd den bir ekip gelmesi gerikirdi.öldürmek en kolay yolu bu yılan bir piton değil insan yutmamış,itfaiye bir an önce yaban hayatı koruma ile ilgili eğitimlerini almalı burada en büyük eksiklik belediyenin.her fırsatta ıspartaya hakaret eden edepsizler beğenmiyorsan defol git seni kimse bağlamıyor,biz köylüde oluruz bundan gocunmayız sen o hakaret etme cüretinde bulunduğun köylünün ektiği biçtiği ürünü yiyorsun

ismail karan

06 Haziran 2017 Salı 22:27

yılanın öldürülme sebebi nedir? arabaya girmesi mi? doğaya geri salmak bu kadar zor mu? her arabaya giren hayvanları öldürmek mi gerek? yazıklar olsun

Mert

07 Haziran 2017 Çarşamba 01:45

Adam kediden köpekten bahsetmiyor, yılandan bahsediyor.

İbrahim tütüncü

06 Haziran 2017 Salı 18:29

Burası ısparta beğenmeyen çeker gider burda hep köylü çocukları yaşar muhallebi değil

KOD 32

06 Haziran 2017 Salı 18:14

ulen şu ıspartaya hemen sövenlere hakaret edenlere ayar oluyorum sevmiyorsanız defolun gidin kardeşim tasmanızdan mı bağladılar ıspartaya.. gözünü sevdiğimin memleketi

tuğba aygül e

06 Haziran 2017 Salı 17:06

sen nerelisin acaba , dağdan indim şehire misali...

salih

06 Haziran 2017 Salı 19:53

face**** ta çıkıyor neidiği belirsiz bir şırp...ı

zehir

06 Haziran 2017 Salı 16:57

ne var da öldürüryorsunuz yilani doga birakmak yerine öldürmek kolay mi geliyor onunda cani var

Tuğba Aygül

06 Haziran 2017 Salı 16:45

Normaldir Isparta köy yeri oldugu icin

tufan

07 Haziran 2017 Çarşamba 16:20

sen ıspartaya köy yeri diyemezsin haddını bil ve ısparta halkına saygılı olmak mecburiyetindesin beyenmiyorsan defolup gidersin kimseyi zorla tutmayız biz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR