19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA OTOMOBİL TAKLALAR ATARAK KARŞI ŞERİDE UÇTU

Isparta'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle otomobil takla attı. Kazada araçta bulunan 4 kişi yaralandı.

Isparta

Isparta'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle otomobil takla attı. Kazada araçta bulunan Serkan Keklikçi, Mehmet Açıkbaş, Murat Boyacı ve İsmail Çelik yaralandı. 

Kaza bu sabah saat: 05:30 sıralarında İstanbul Caddesi'nde meydana geldi. Üniversite istikametinden kent merkezine seyir halinde olan 07 SA 988 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle taklalar atarak karşı şeride geçti. Kazada sürücü ve araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralılar sıkıştıkları yerden kurtarıldıktan sonra 112 Acil Servis Ambulans ekiplerince hastanelere kaldırıldı.

Öte yandan otomobil kullanılamaz hale geldi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş..

19 Ekim 2017 Perşembe 23:12

Ah bu gazinolar... Sonuç bir ölü, bir ağır yaralı,iki yaralı..... Ne oldu şimdi artık sabah 05,30 kadar eğlenmek. Nasıl eğlenmekse? Eğlenmeden ne anlaşılırsa ? Gerek Eğirdir yolundakiler, gerekse Keçiborlu yolundaki gazino çıkışlarında emniyet yetkilileri ara ara alkol denetimi yapsalar,bu tür olaylar azalır düşüncesindeyim. Alkol,hız,uykusuzluk,trafik kurallarına riayet etmeme kazaların oluşumunda en etken rol almaktadırlar. Lütfen daha dikkat !!!!!!!!

Kahveci ALİ

19 Ekim 2017 Perşembe 23:02

Serkan Kekliçiye Allahtan rahmet dilerim. Geride kalanlara Allah sabır ve ecir versin. Kaldı geriye üç yetim. Diğer yaralılara da Allahtan acil şifalar temenni ederim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR