29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA'DA OTOMOBİL TAKLA ATTI

ISPARTA'DA OTOMOBİL TAKLA ATTI

Isparta

Isparta'da Demir Köprü mevkiinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde meydana geldi. Okan Karataş yönetimindeki otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle takla atarak ters döndü. Kazada sürücü ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Burak Durgut yaralandı. Çevredekiler ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından hastanelere sevk edildi. 

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bir onceki ickili yorumu bana aittir.yanliştir

08 Eylül 2016 Perşembe 13:21

Dun gece gördü ğüm beyaz bir corsa için ismide Okan olunca ayni şahis sandim. İçki için yazdığım yazıdan dolayı özür dilerim. Yalan bir bilgidir.

Araba Alkol kokuyordu.

08 Eylül 2016 Perşembe 13:17

Adı Okan olan şahıs içkili idi. Kaza Alkol yüzünden oldu. Kimse bilip bilmeden yola bele suç artmasın. Arabanın içi leş gibi Alkol kokuyordu.

AYYILDIZ

07 Eylül 2016 Çarşamba 08:44

Taş köprülerle alakası yok bu kazanın.normal bir şekilde gidilse hiçbirsey olmaz. Demirköprüden Antalya yoluna giderken gençlık merkezinin karşısında oldu bu kaza. 3 şeritli yolda bir arabanın arkasından en sağdan en sol şerite geçmeye kalkıştığı için bu kaza kaçınılmaz oldu.

Tas köprüler mevki

07 Eylül 2016 Çarşamba 02:38

Demir köprü değil tas köprüler de artık Bu trafiğe halen bir sorun bulacak yokmu tevevekkal Allah mi halen....ÇOK yaşa çok yaşa Varol Varol deyip hiçmi duyarlı yorum yapan isine gelmedigi icin konusan vatandaşlara haklısın demeyeceksin halen Başkan

Vatandas

07 Eylül 2016 Çarşamba 02:20

Tas köprüler değil trafiği ferahlatıcı işler yapın. Vatandaşın can güvenliği yok köprüler kazadan geçilmiyor her gün her gün yazık bu millette kaç kez dilekçe toplayacağız halen..YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR